Leclerc (Franciaország)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

GQQMFuNXQAACDM6

GQQMuUlWgAAT8s2

Ez miért lehet jó, hogy ilyen nagy lyukak vannak mindenhol a tornyon? Ebben minden elakad! A ballisztikai védelemre nem gondoltak!
A torony védett része meglehetősen kicsi. A második képen, látod nyitva az irányító optikajat, na, az a torony teteje gyakorlatilag.

• Tetszik
Reactions: endre
Hát mert a torony kábé 30 max 40 centi, jó tudom hogy az irányzótüzér ül,de ez akkor is, nagyon kis helynek tűnik! (A megfogalmazásom így hangzik helyesen, honnan szednek majd ennyi törpét) Mert még nem rendszeresítették a harckocsit!
Miért probléma ez? A teknőben ülnek, a toronyba max a fejük lóg be, vagy az sem.

Miért probléma ez? A teknőben ülnek, a toronyba max a fejük lóg be, vagy az sem.
Nem probléma, én is harckocsizó voltam, ( Szabadszállás T 55, igaz csak fél évet, utána Kalocsa, majd Budapest) irányzótüzér és 182 centi vagyok! De arra emlékszem, hogy amikor ment a harckocsiba, harckocsiból című szadizás, nem tudtam gyorsan, normaidő alatt beülni a helyemre! Tehát rohadt kényelmetlen volt! És az a tank nem így nézet ki! Szerintem 160 felett itt sem lesz kényelmes!

Nem probléma, én is harckocsizó voltam, ( Szabadszállás T 55, igaz csak fél évet, utána Kalocsa, majd Budapest) irányzótüzér és 182 centi vagyok! De arra emlékszem, hogy amikor ment a harckocsiba, harckocsiból című szadizás, nem tudtam gyorsan, normaidő alatt beülni a helyemre! Tehát rohadt kényelmetlen volt! És az a tank nem így nézet ki! Szerintem 160 felett itt sem lesz kényelmes!
Ez a tank 2kb 3x akkora mint egy 55-ös....

Ez a tank 2kb 3x akkora mint egy 55-ös....

Érdekes, amikor én sorozáson voltam, a másodikon Veszprémben, nekem is azt mondták, harckocsizó leszek, mert alacsony vagyok. Az ott előny. Na ez a szombathelyi bevonulásig élt, mert ott meg lövész rpk lettem, BMP-ben. Igaz az is kicsi embereknek való lenne, de még azoknak is kicsi. :)