Lengyel haderőfejlesztési program (2032) és hadiipar

Lengyelország koreai K2-eseket vásárol a T-72-esek pótlására.

A lengyeleknek teljesen elment az esze - már ha ez tényleg igaz...
Mielőtt megrendelték az Abramsokat, már akkor is az asztalon volt a K2-esek beszerzése.

A lengyelek 500 HIMARS inditorol erdeklodnek. Bar nem teljesen ertem mi az a LOR.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A lengyelek 500 HIMARS inditorol erdeklodnek. Bar nem teljesen ertem mi az a LOR.
surprised-icegif.gif

nem 80 indítót akarnak vanni és 500 rakétát hozzá ?
"Növeljük a rakétacsapatok és a tüzérség képességeit! Aláírtam a LOR megkeresést körülbelül 500 darab M142 #HIMARS hordozórakéta beszerzésére vonatkozóan, több mint 80 darab #HOMAR rendszer akkumulátorhoz. Tervezzük a felszerelés magas szintű polonizálását és a lengyel harcirányítási rendszerrel való integrációját." (google fordító)

Az amerikaiakkal gondolom nem fogjak eljatszani ezt a parazita erzelmesdit mint a nemetekkel? :D

nem 80 indítót akarnak vanni és 500 rakétát hozzá ?
A lengyel beszerzesi ugynokseg szovivoje valaszol neked:
Ezen kívül még egyszer megerősítem - a megadott összegek helyesek és hiba nem csúszott sehova. Igen – körülbelül 500 M142 #HIMARS kilövőről van szó.

Ezen kívül még egyszer megerősítem - a megadott összegek helyesek és hiba nem csúszott sehova. Igen – körülbelül 500 M142 #HIMARS kilövőről van szó.
Vesztek nekünk is?:D

• Tetszik
Reactions: kaktusz

Élőben kapcsoljuk a Lockheed Martin főhadiszállását:

Koszonom, akkor ez tenyleg nagyon az elso lepcso.

Mondanam, hogy nem hiszem el a mennyiseget, de az Abramsokat se hittem el.
Háát azért ez egy nagyságrenddel komolyabb tétel (jelentőség szempontjából), mint a 250db Abrams.
Hogy konkrét legyek ez kb. olyan, mintha 2500db Abramsot rendeltek volna.
Igazság szerint nem is a HIMARS a kunszt, hanem a temérdek lóvé, amit ki kell majd fizetni a rakétákért.
Az kurv@élet, hogy ehhez már haza rakétagyártást fognak kérni - ha nem is a legújabb PrSM rakétákra.
Jelzem, hogy a Lockheed nemrég ünnepelte az 500. HIMARS leszállítását a románoknak... :oops:

Háát azért ez egy nagyságrenddel komolyabb tétel (jelentőség szempontjából), mint a 250db Abrams.
Hogy konkrét legyek ez kb. olyan, mintha 2500db Abramsot rendeltek volna.
Igazság szerint nem is a HIMARS a kunszt, hanem a temérdek lóvé, amit ki kell majd fizetni a rakétákért.
Az kurv@élet, hogy ehhez már haza rakétagyártást fognak kérni - ha nem is a legújabb PrSM rakétákra.
Jelzem, hogy a Lockheed nemrég ünnepelte az 500. HIMARS leszállítását a románoknak... :oops:
Ehhez a nemeteknek is lesz egyket szavuk. :)

• Tetszik
Reactions: Pogány

• Tetszik
Reactions: Pogány