A német Leopard tank képtelen 30 fokos lejtôn felmászni
Biztos nem nehéz mint a dög...
A német Leopard tank képtelen 30 fokos lejtôn felmászni
Azokat nem pofozzák tovább A7Vre?Vagyis van nekik 78 A4-es letárolva. Egy zászlóaljat összelegótnak ha kell még hibás példányokból is...
Ááá... Csak képletes....Ne gondolod, hogy az ukránoknál ez véletlen képválasztás....
Ja... De betonon persze, hogy csúszik, mibe kapaszkodó az a szerencsétlen lánctalp? Meg ez a szituáció mennyire életszerű? Legfeljebb megkerüli, fedezékként használja és drón segítségével közvetetten tüzel. Ráadásul valószínű, hogy egy ilyen emelkedő tetején az ellennek van pct egysége. (szerintem)Ugyanezen az emelkedön ezzel a tempóval az összes hk ugyanezt csinàlta volna. Ez a demonstràció szerintem annak az alàtàmasztàsàra született amit a cikkben is hangoztatnak. Nem küldünk Ukrajnàba.
Igen. Hol van terepen betonozott 30 fokos emelkedő) amit nem lehet kikerülni)?Szerintem terepen hátrány a külső gumibetétes lánc,a régi,acél karmos lánccal felment volna,főleg ha nem.beton a rámpa,hanem kötött talaj.

Igen. Hol van terepen betonozott 30 fokos emelkedő) amit nem lehet kikerülni)?
Német gépeknek tradicionálisan amúgy sem kedvező az orosz terep.![]()
Szerintem terepen hátrány a külső gumibetétes lánc,a régi,acél karmos lánccal felment volna,főleg ha nem.beton a rámpa,hanem kötött talaj.
Egyszerűen csúszott a gumi a betonon, a tömeg itt kevésbé lényeges, nem tudott mibe kapaszkodni.
Mi megvettük már hozzá a zsidolikus védelmi cuccot?
SÁRbogárd. A név egyben magyarázat is..Mondjuk Sárbogárd,és környéke se hozott sok dicsőséget nekik....

Mondjuk a Leopárdnak annó a görög teszten sem sikerült fölmenni a 30 fokos emelkedőn, pedig ott föld volt, és az A5 könnyebb, mint az A7...

Csak ne essen az esö vagy a hó.Akkor ez pont jó az Oroszok ellen, a sztyeppén.....![]()

Miért? A tavasszal nagyon jól láthattuk, hogy még a jóval könnyebb orosz technika sem bírt a sárral. Semmi másról nem szóltak az északi műveletek csak arról, hogy az oroszok nem bírnak szétbontakozni, mert akkora a sár és emiatt az utakon szétlövik őket az ukránok.Csak ne essen az esö vagy a hó.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..