Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én nem mernék ítélkezni. Gyakorlatilag semmit nem tudunk arról, hogy mi történt, csak látunk egy szörnyű következményt. De legkevésbé azzal a lelkiállapottal vagyunk tisztában ami ott elutalja a normális gondolkodást. Ahhoz, hogy ott valaki higgadtan tudjon gondolkodni, pszihopatának kellene lennie. Normális emberben szerintem olyan stressz, félelem, idegesség van, hogy az számunkra itt elk3pzelhetetlen. Én azt gondolom, ezért látunk ilyen szörnyű dolgokat.
Ott is van higgadtság, mert anélkül nem megy, egész egyszerűen nem maradnának életben.Én nem mernék ítélkezni. Gyakorlatilag semmit nem tudunk arról, hogy mi történt, csak látunk egy szörnyű következményt. De legkevésbé azzal a lelkiállapottal vagyunk tisztában ami ott elutalja a normális gondolkodást. Ahhoz, hogy ott valaki higgadtan tudjon gondolkodni, pszihopatának kellene lennie. Normális emberben szerintem olyan stressz, félelem, idegesség van, hogy az számunkra itt elk3pzelhetetlen. Én azt gondolom, ezért látunk ilyen szörnyű dolgokat.
Ez esetben lehet pont kevés volt, hogy életben maradjanak. Gondolom, hogy idővel hozzászokik az ember, és egyre higgadtabb lesz. De ezért is mondom, hogy ne ítéljük meg innen a dolgokat. Lehet, hogy a vezető előső bevetése volt, lehet rádioztak is, csak épp félreértett valaki valamit. Lehet Rálőttek, és megijedt. De lehet simán hülye volt. Ő vagy valaki. Rengeteg ilyen szitu lehet még. Gondoljátok bele, mennyi cselekmény történik ott egy nap, és ennek kB milliomod része az ami így rögzítve van.Ott is van higgadtság, mert anélkül nem megy, egész egyszerűen nem maradnának életben.
Ez esetben lehet pont kevés volt, hogy életben maradjanak. Gondolom, hogy idővel hozzászokik az ember, és egyre higgadtabb lesz. De ezért is mondom, hogy ne ítéljük meg innen a dolgokat. Lehet, hogy a vezető előső bevetése volt, lehet rádioztak is, csak épp félreértett valaki valamit. Lehet Rálőttek, és megijedt. De lehet simán hülye volt. Ő vagy valaki. Rengeteg ilyen szitu lehet még. Gondoljátok bele, mennyi cselekmény történik ott egy nap, és ennek kB milliomod része az ami így rögzítve van.
Ezt írom két napja.
Mindkét félnél megfigyelhető, hogy árkoknál jármű kidobja/felveszi a gyalogságot aztán tűnés.
Itt a sebesültek berakása miatt ez nagyon elhúzódott, rajta is vesztek.
Videó különlegessége annyi, hogy még ha megvágva is, de látható egész folyamat.
Harckocsiknál sincs másképp, max 10-15 perc és jön a drón.
Egyszerűen túl olcsó és könnyen beszerezhető.
A sofőr ténykedésére ez akkor sem magyarázat.Én nem mernék ítélkezni. Gyakorlatilag semmit nem tudunk arról, hogy mi történt, csak látunk egy szörnyű következményt. De legkevésbé azzal a lelkiállapottal vagyunk tisztában ami ott elutalja a normális gondolkodást. Ahhoz, hogy ott valaki higgadtan tudjon gondolkodni, pszihopatának kellene lennie. Normális emberben szerintem olyan stressz, félelem, idegesség van, hogy az számunkra itt elk3pzelhetetlen. Én azt gondolom, ezért látunk ilyen szörnyű dolgokat.
Hát egy ilyen helyzetben a sofőrnek van efektíve a legkevesebb dolga.egyszerű a válasz alig kiképzett kezelőszemélyzet. ezért hibázik.
hátramenetbe kapcsolt hogy direkt vagy véletlen nem számít. ha direkt tette hibázott ha véletlen kapcsolt hátramenetet hibázott.
ennek az oka egyértelműen a képzettség hiánya. lehet bármilyen stresszes a szituáció a kiképzésbe a drillezés pont az ilyen esetek kiküszöbölésére van (ne keljen gondolkozni csak a bevált sémát automatikusan csinálni (mert egy automatikus sémát követő ember még mindig jobb mint egy stresszhelyzetben leblokkolt vagy hibás döntéseket hozó.) azon hogy az ukránok részéről a katonák javarészben hiányos kiképzéssel rendelkezik gondolom senkivel nem fogok összeveszni.
a kérdés miért rakta hátramenetbe a gépet egyáltalán? szerintem azért mert nincs lánctalpashoz szokva nem tudom hogy a bmp szögbe fortul vagy láncon de egyik esetében sem kelett volna hátramenetet kapcsolnia (nem személygépkocsi) és ez nem az első eset hogy hátramenetet kapcsol a vezető tegnap is volt egy video ahol eltarolta a desszantot.Hát egy ilyen helyzetben a sofőrnek van efektíve a legkevesebb dolga.
Megáll.
Amikor jelzi a pk hogy mehet akkor meg elindul.
Bár ez nekem nem tünt vèletlennek.
Ránèzèsre minnèl előbb meg akart fordulni.
Itt százszor inkább a sèrült berakását kell gyakorolni. Az macera.
De erre írtam bmp-be, merev hordágy nèlkül magatehetetlen embereket szopás berakni.
De ha kellően be van gyakorolva, töredèkère csökkenhet az idő.
Bár a reakciójukból nekem az jön le elèg fásultak/fáradtak.
AX.Bocs, hogy megkérdezem, de mi a 'zom az az Axe?
Nem unjátok még ezeket a dedós baromságokat amúgy?A németek megindokolják, hogy a világ legjobb Leopard tankját miért olyan könnyű megsemmisíteni egy műanyag palackból készült filléres drónnal.
Kiderül, hogy a gonosz Khokhls nem tudja, hogyan kell használni őket! Valamilyen oknál fogva nyílt terepen támadnak velük, ahelyett, hogy hátországban reklámokat lőnének, forgatnának velük.
Nem.Nem unjátok még ezeket a dedós baromságokat amúgy?
2 ok miatt rakom ide ki:
-első oldalról felrácsozott (szánalmas oroszok ezt már csinálták, akkor jót nevettünk, nevessünk a de facto nato alakulatokon is)
-második, ebben a hk-ban valószínűsítem, hogy a teknőben nem volt lőszer, mert akkor lehet úgy nézne ki mint azon török vasak akik a szír kalandban elszublimáltak.