Leopard 2

UstgFz az meg mi?
Szerintem "Unterstützungsfahrzeug", bár gugli nem ismeri. Ez szò szerint támogató jármü- jelent.
Unterstüzungsfahrzeug, támogató jármű (hídvető, műszaki mentő stb)
Gondolom abban a 140-es darabszámban van teherautó is, mert elég fura lenne, hogy több támogatót vesznek, mint harckocsit

Uraim, nekem a googli ezt dobta ki:

Der Centauro entspricht dahingegen den westlichen Anforderungen eines UstgFz f�r mittelere Kr�fte.
fordítás:
A Centauro viszont megfelel az UstgFz nyugati követelményeinek a közepes méretű haderő számára.

Nekem ebbol az jon ki, hogy az UstgFz valami konyu támogató harckocsit jelent, valami olyan, mint az amerikai M10 Booker. :oops:

Der Centauro entspricht dahingegen den westlichen Anforderungen eines UstgFz f�r mittelere Kr�fte.
fordítás:
A Centauro viszont megfelel az UstgFz nyugati követelményeinek a közepes méretű haderő számára.

Nekem ebbol az jon ki, hogy az UstgFz valami konyu támogató harckocsit jelent, valami olyan, mint az amerikai M10 Booker. :oops:
Hátttő nem

• Tetszik
Reactions: fedett_mókus

fordítás:

Rossz a Google-d :)

"of which only 132 will be the combat variant (Leopard 2A8IT main battle tanks), while the remainder will be support vehicles (technical support vehicles, engineer tanks, assault bridges)."

https://defence-industry.eu/italy-plans-to-acquire-132-leopard-2a8it-main-battle-tanks/

Szánalmas személyeskedésen kívül sosem futja neked másra. Ezzel be is árazod magadat folyamatosan.
Érdemi hozzászólást hiába várunk tőled, ezt az értelmi képességeid nem teszik lehetővé.
Azért rángatod a faszán a bőrt te is minden egyes nem túl tárgyilagos beböfögéssel német témában.
Nagyon jól tudod miért lett olyan drága, de direkt beugatva írsz mert tudod, hogy ugrik rá aztán most meglepődsz és játszod a sértődöttet.

Azért rángatod a faszán a bőrt te is minden egyes nem túl tárgyilagos beböfögéssel német témában.
Nagyon jól tudod miért lett olyan drága, de direkt beugatva írsz mert tudod, hogy ugrik rá aztán most meglepődsz és játszod a sértődöttet.

Mi nem tárgyilagos azon, hogy elosztok két számot és kijön egy eredmény?
Milyen beugatás is volt benne? o_O
Tudod mi a nem tárgyilagos? Amit pl. ő csinál kb. minden topikban. Most is a véleménye az ügyben kimerült nettó személyeskedésben.
Már írtam, dudi kíváló reklámarca a honvédségünknek...