Leopard 2

Egy újabb fotó az ukri ellentámadás elején kilőtt Leokról....

2b5ff020629da7f2be615f58c1aa48a4.jpg

Bizony nincsenek, ezek nem dobták fel 30 méter magasra a tornyukat mint az orosz harckocsik egy része, pedig az orosz beszámolók szerint az akna mellett kapták az áldást az orosz kamikaze drónoktól és az ATGM-től is.
Mint az ukrán harckocsik egy része....

Így viszont csak fél lőszer javadalmazással mehet. Ha a testbe is tennének lőszert, ez is felrobbanna. Vagy rosszul gondolom? Mennyi lőszer is megy a hova?

Bizony nincsenek, ezek nem dobták fel 30 méter magasra a tornyukat mint az orosz harckocsik egy része, pedig az orosz beszámolók szerint az akna mellett kapták az áldást az orosz kamikaze drónoktól és az ATGM-től is.
És ha benzint se teszel bele, ki se gyullad.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Majd ha hozol valami bizonyítékot. Az, hogy nem robbant föl, az arra mutat, hogy nem volt benne lőszer.
Ha nem találod el a lőszert akkor miért robbana fel? Nem orosz harckocsi, hogy gázolajjal meg lőszerrel van tele a teknő, így bárhol találod el vagy gyullad vagy robban. De ez a te ábrádon is tökéletesen látszik.

Majd ha hozol valami bizonyítékot. Az, hogy nem robbant föl, az arra mutat, hogy nem volt benne lőszer.
Vagy csak azt,hogy a találta olyan helyen érte,ami nem érintette a lőszertátoló részt.
Azért a soför melletti lőszertárolót szemböl a frontpáncél védi.Oldalrol meg a tank célfelületének kis része.Ha a találat nem sérti a lőszerrekeszt,nem fog felrobbanni.
De én úgy nézem,hogy ennek spec a toronyputtonyban lévő lőszerterét érte valami,és a robbanópanel el is szállt a tetejéről

Na mi van fáj az igazság? Fényderült a hülyeségetekre és most meg a nyöszörgés?

Azon kívül, hogy hallucinálsz miről beszélsz? XD
Szíriában sorra robbantak föl ezek a gépek, itt meg fingod nincs róla, hogy mi a helyzet, mert nem látunk bele.
A kis wunderwafféid viszont porig égtek XD
Tudod, 2 bevetés, 2 lebőgés eddig a mérleg :rolleyes:

Azon kívül, hogy hallucinálsz miről beszélsz? XD
Szíriában sorra robbantak föl ezek a gépek, itt meg fingod nincs róla, hogy mi a helyzet, mert nem látunk bele.
A kis wunderwafféid viszont porig égtek XD
Tudod, 2 bevetés, 2 lebőgés eddig a mérleg :rolleyes:
Azért én ezt nem mondanám.Pedig én spec nem vagyok Leopárd hivő.Sziriában A4esek égtek ki,80as évekbeli technika,hirek szerint modernizált Fagot-C találatoktol.80as évekbeli libanoni megszállás idejéből találsz képeket kilőtt,és kiérett Merkavákrol is képet,hasonló ideiglenes figyelő pozicióban.
Fenti képen az egyik Leo meg nincsn kiégve,egy magasabb szintű csapat javitóműhely 2 nap alatt újra harcképes állapotba tudná hozni.
2006ban meg a hasonló helyzetbe került Merkava IVek is ugyanigy jártak.
Szóval nem wunderwaffe-de nem is ócska szar.