W
Wilson
Guest
Katonai informátor
július 15., 15:43
Ukrán Leopard 2A4, a törzs oldalain és a torony elülső részén kiegészítő Kontact-1 dinamikus védelmi modulokkal.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tényleg nem hülyeség. Ilyen barkács drónok, meg Lancet ellen jó is lenne. egy 5 méteres acél drótot pörgetni a tank felett egy méterre. 40 kilóból az egész kijönne.Mindezek után már "csak" egy Mi-2-es (felső, hajtóműves 1/3-a) kellene a toronyra, hogy legyen a Lancet/egyéb drónok elleni "aktív védelme" --a rotor --, és a kb. 4-5(+) Tonna emelő hatás miatt az ukrán harctéren életképes talajnyomása! ... talán! *
Vki tudja, hogy mi a súlya egy ilyen ERA-kazettának?
Érdekelne, hogy kijön-e 2t-ból! ... az egész: az ERA, + amit még írnak(... az "APS"Mi-2 nélkül ) !
.
Ez az első bekezdés volt a humor helye!
A második bekezdés kérdése pedig komoly!
... csak lazán "Srácok": !
.
.
Na kíváncsi voltam mikor derül ki.Rüstungs-Aufträge für deutsche Firmen: 645 neue Leoparden für Europa
Laut interner Unterlagen rechnet das Rüstungsunternehmen KNDS mit Bestellungen für Hunderte neue Leopard-2-Panzer. Und das ist längst nicht alles.www.stuttgarter-zeitung.de
2052-ig tervezve. Na akkor több Leo és Pzh nem lesz nekünk az elkövetkező évszázadbanNa kíváncsi voltam mikor derül ki.
Elég hosszan tudott ügyelni a kmw az információkra.
és ebből mennyi a magyar rendelés?Na kíváncsi voltam mikor derül ki.
Elég hosszan tudott ügyelni a kmw az információkra.
0 Mivel senki nem rendelt még.és ebből mennyi a magyar rendelés?
akkor milyen infora ügyelt is olyan faszán? Én is elég sok megrendelésre várok, de még nem rendelt senki.0 Mivel senki nem rendelt még.
Annyira ügyelt rá hogy ez még csak a saját becslésük és nem a keresleti oldalé. Azt nem hozta még le a sajtó.akkor milyen infora ügyelt is olyan faszán? Én is elég sok megrendelésre várok, de még nem rendelt senki.
ez az ő számuk, erre ügyelt faszán, nem szeretnek ilyen számot kiadni , az hogy ebből mennyi és hogy lesz lerendelve nem mostanában fog szerintem kijönniakkor milyen infora ügyelt is olyan faszán? Én is elég sok megrendelésre várok, de még nem rendelt senki.
Na igen, azért 20 évre elég szarul hangzik az amúgy hû de sok jàrmû.ez az ő számuk, erre ügyelt faszán, nem szeretnek ilyen számot kiadni , az hogy ebből mennyi és hogy lesz lerendelve nem mostanában fog szerintem kijönni
Akkor, csakhogy csak szélesítsem a látókörödet, abban a helyzetbe amelybe az aknára futott A6-os került a világ összes harckocsija beleértve az orosz T-90M-t és az Armatát is csak céltárgyak lennének az ellenséges tüzérség a kamikaze drónok az ATGM-k és a harcihelikopterek számára...Roni leírta. Értelmezd. Olvasd el lassabban. Valós harctéren tűztámogatáson kívül az a6 is csak egy bádogdoboz öngyilkossághoz.
Milyen valós, látott alkalmazás, amiben eredményesen használták az ukrán hadszíntéren?
Oké, írtam. Próbacél, aknára hajtásban, drónelkapásban király. De valami másban esetleg?
Minek gyártson dupla vagy tripla ennyit, h a kutya sem veszi meg?Na igen, azért 20 évre elég szarul hangzik az amúgy hû de sok jàrmû.
10 évre, a dokumentum szerint annyi megrendelés vár 2032-igNa igen, azért 20 évre elég szarul hangzik az amúgy hû de sok jàrmû.
Ööö, itt ugye a sajàt szàmuk szerepelt amit feltételeznek legyàrtani megrendelésre így ez a hozzàszólàsod igazàn felesleges lett.Minek gyártson dupla vagy tripla ennyit, h a kutya sem veszi meg?
Nem, mert ha rossz a számuk és csak pl fele mennyiségre lesz megrendelés akkor sem fogják legyártani ezt a 600+-os mennyiséget.Ööö, itt ugye a sajàt szàmuk szerepelt amit feltételeznek legyàrtani megrendelésre így ez a hozzàszólàsod igazàn felesleges lett.
Igenz ez minden kutya feletti iq-val bíró embernek tiszta szerintem. Tehàt ha megrendelik, akkor legyàrgytjàk, szóval még mindig nem mondtàl semmit.Nem, mert ha rossz a számuk és csak pl fele mennyiségre lesz megrendelés akkor sem fogják legyártani ezt a 600+-os mennyiséget.
Valaki volna olyan kedves le írná miről szól a dokumentációRüstungs-Aufträge für deutsche Firmen: 645 neue Leoparden für Europa
Laut interner Unterlagen rechnet das Rüstungsunternehmen KNDS mit Bestellungen für Hunderte neue Leopard-2-Panzer. Und das ist längst nicht alles.www.stuttgarter-zeitung.de
Sajnos a cikk nem olvasható csak előfizetéssel...Rüstungs-Aufträge für deutsche Firmen: 645 neue Leoparden für Europa