Akkor ezt félreértettem
A4-est még nem zsákmányoltak?
Passz, nem követem annyira már hol meg mit lőnek.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor ezt félreértettem
A4-est még nem zsákmányoltak?
Abból zsákmányoltak vagy 1-et.
Azok Kubinkában vannak majd 80 éve, aki akartam már megnézhette. No meg az oroszok nem hülyék, hogy összemossák a szerencsétlenkedésüket a Nagy honvédoő háborúval.Panther - Tiger - Tiger II - Leopard 2 színsorra gondoltam
Eléggé más tévéműsort nézel megint akkorAzok Kubinkában vannak majd 80 éve, aki akartam már megnézhette. No meg az oroszok nem hülyék, hogy összemossák a szerencsétlenkedésüket a Nagy honvédoő háborúval.
Az ukrán nácikkal (bár Putyin szerint, ilyen, hogy ukrán nincs is, szóval az orosz nácik ellen), nem a német, sz európai, vagy úgy általában a nyugati nácikkal. Az ukrán nácik ellen harcolnak és a nyugat ellen, nem pedig az ukrán és német nacik ellen.Eléggé más tévéműsort nézel megint akkor
Mivel az egész propanganda indoklás hátországnak a nácikkal való küzdelemre van ráépítve.
figyi szerintem kiteszik majd a régiek mellé Meglátjuk.Az ukrán nácikkal (bár Putyin szerint, ilyen, hogy ukrán nincs is, szóval az orosz nácik ellen), nem a német, sz európai, vagy úgy általában a nyugati nácikkal. Az ukrán nácik ellen harcolnak és a nyugat ellen, nem pedig az ukrán és német nacik ellen.
Azok Kubinkában vannak majd 80 éve, aki akartam már megnézhette. No meg az oroszok nem hülyék, hogy összemossák a szerencsétlenkedésüket a Nagy honvédoő háborúval.
Azbtuti, hogy Kubinkában fognak kikötni, bár ott elsősorban nem roncsok vannak.figyi szerintem kiteszik majd a régiek mellé Meglátjuk.
Miről beszélsz? Milyen megszégyenülés?Hát, pedig ahogy nézem pont a Győzelem tere mellett van a Nagy Honvédő Háborús múzeumuk (egész jópofa installációk Kál) jó néhány nagyobb eszközzel, ahova most szegény Leopardot cibálták megszégyenülni.
Gondolom miután megnézték, milyen a 80-as évekbeli német technika megy ez is Kubinkába a többi cica mellé édes álmát aludni. Legalább megmenekült a kohótól és a német zöldektől.
De majd mindenképpen írd meg nekik te erről mit gondolsz.
tehát csak 35 új tank ez eddigi rendelés mellé 2045-ig?
Mire gondolsz? A németek nem sietnek ezzel a dologgal. Nekünk sürgősebb mint nekik az igaz.tehát csak 35 új tank ez eddigi rendelés mellé 2045-ig?
Mert ennél előbb nem lesz itt működő MGCS...
Masszív modernizációs csomag az Aselsantól a chilei A4-esekhez (passzív védelemhez nem nyúlnak a modell alapján). Új optikák, tűzvezető rendszer és BMS, a torony elektromos motorokat kapna, RWS a torony hátuljára, új védelmi csomag, benne IFF és lézer besugárzás jelző. Egy második fázisban akár APS. Mondjuk a parancsok 360 fokos kamerája nagyon magas, konkrétan kitakar egy részt az RWS tűzvonalából.
Ennek éppen úgy áll a csövet mint a kiallitott T-34-eseknek szokott.Kuzmin talált nem lógócsövű 2A6-ot is a kiállított darabok között:
Így néz ki jól. Amúgy nem jelent semmit, a cső állása hisz egy félrészeg hegesztő két zártszelvénnyel és egy hegesztővel bármikor képes a kívánt magasságba fixálni a csövet, ha van egy félrészeg targoncás aki megemeli neki, ha nem működik a lövegmozgató mechanika.Ennek éppen úgy áll a csövet mint a kiallitott T-34-eseknek szokott.
Lehet erre egy előírás, mint az orasoknal a 10 óra, 2 óra beállítás?
A lógó csövet tudtommal a hatás kedvéért szokták beállítani a hadizsákmány példányokon. Ezért is furcsa, hogy volt ott egy ilyen is.Ennek éppen úgy áll a csövet mint a kiallitott T-34-eseknek szokott.
Lehet erre egy előírás, mint az orasoknal a 10 óra, 2 óra beállítás?