M109 önjáró tarack / Paladin (USA)

1697801021562-png-png.453254

qj7ft3nbbbjnlvh6uy3jm2f4ie-jpg.455872

mzpsbr4rz5ji5pm2267i3gmeki-jpg.455843

1698079421981-jpg.455112

israel-army-us-c-jpg.455091

új M109A7-eseket rendel az USA

Ahogy kinéz a világ helyzete, az USA-nak nem 478 millióért kéne reálisan Paladint venni, hanem minium 478 db-ra kéne leadni a rendelést. Ez fogyóeszköz. Nagyon fontos és jó harcértékű eszköz, de ha mi rendelünk ennyiért azt mondom OK, de egy USA?!

Ahogy kinéz a világ helyzete, az USA-nak nem 478 millióért kéne reálisan Paladint venni, hanem minium 478 db-ra kéne leadni a rendelést. Ez fogyóeszköz. Nagyon fontos és jó harcértékű eszköz, de ha mi rendelünk ennyiért azt mondom OK, de egy USA?!
Az USA -nak van vagy 1300 db az A6 -os verzióból. Az A7-re pedig több rendelés is volt 40 - 60 db közötti mennyiségekkel. Olyan mintha évente rendelnének attól függően, hogy mennyi pénzt kapnak rá.

• Tetszik
Reactions: zsolti
Az USA -nak van vagy 1300 db az A6 -os verzióból. Az A7-re pedig több rendelés is volt 40 - 60 db közötti mennyiségekkel. Olyan mintha évente rendelnének attól függően, hogy mennyi pénzt kapnak rá.
Tudom hogy van nekik régebbi, de tényleg azt gondoltam eddig hogy az USA ahol évi 800 milliárdos költségvetése van a haderőnek, egy a mostani ukrán konfliktusban bebizonyosodott tüzérségi jelentőség után nem évi 40-60 db-al bohóckodik.

Tényleg meglepődtem...

• Tetszik
Reactions: Rferi66
Tudom hogy van nekik régebbi, de tényleg azt gondoltam eddig hogy az USA ahol évi 800 milliárdos költségvetése van a haderőnek, egy a mostani ukrán konfliktusban bebizonyosodott tüzérségi jelentőség után nem évi 40-60 db-al bohóckodik.

Tényleg meglepődtem...
Nekik van elég tüzérségük, ez csak az elhasználódott eszközök pótlása korszerűbbel. Ha tartósan fenn akarod tartani a hadiipart, akkor folyamatosan kell neki munkát adni.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

közvetlen irányzással
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Venom85
  • Tetszik
Reactions: Hortator