K

Csak az a probléma, hogy a szakemberek sincsenek egy véleményen.Maradok az egyszerűség kedvéért az alapvetésnél: hozzáértőre hallgatok.

Ha az, amit feltettem, neked spam, akkor biztos nem erdeklodsz ezen esemenyek irant. Legalabb sok uj tartalom jelent meg ujra, nagy kihagyas utan, ez nem valik a topik katara.... Egy ilyen fontos temanak a son melymagyar hatafi mellett nem 45 oldalig kellett volna eljutnia. Viccesnek takalom, hogy pont egy libsi toltoget fel ide is tortenrlmi temakat, akit ezek szerint erdekel a magyarsag tortenete....@Kopi2000 felhívom figyelmedet a spoiler funkcióra s akkor nem fogsz két oldalt tele spammelni ffs![]()
Ha az, amit feltettem, neked spam, akkor biztos nem erdeklodsz ezen esemenyek irant. Legalabb sok uj tartalom jelent meg ujra, nagy kihagyas utan, ez nem valik a topik katara.... Egy ilyen fontos temanak a son melymagyar hatafi mellett nem 45 oldalig kellett volna eljutnia. Viccesnek takalom, hogy pont egy libsi toltoget fel ide is tortenrlmi temakat, akit ezek szerint erdekel a magyarsag tortenete....
Lefekves elott, almosan, agybol telon irok, hat csusznak be hibak. Te viszont csak kotekedsz....velem....,,son melymagyar hatafi"
,, Viccesnek takalom"
,,tortenrlmi temakat",
Ezek ősavar nyelven vannak?
Ez nem zsolti. Ez az a kretén Leonidasz.Zsolti, menjél már aludni inkább.
Az lehet. Ő az egyik a kettőből, aki ignore-on van nálam.Ez nem zsolti. Ez az a kretén Leonidasz.
Szakember és a jó szakember között a fő különbség, h az előbbi "elméletek e" kapaszkodik, az utóbbi "tényekre" hagyatkozik.Csak az a probléma, hogy a szakemberek sincsenek egy véleményen.![]()
Ráadásul a hun időkben errefelé pannonok, gótok, gepidák, roxolánok, jazigok, szarmaták, longobárdok, herulok kergették a pöttyöslabdát a rómaiak kapuját támadva. Egyik sem "genus homo slavicus" a tudomásom szerint.Hun őseinkről ne feledkezz meg (közvetlen leszármazottaik a székelyek)!
Volt valaki?Május 14én 9 órától nyílt nap és kézműves találkozó Újszkítiában.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..