"Nem tudom, de azért beleugatok": Szerintem rövid, semleges, egyes piacokon bejáratott, könnyen kimondható, könnyen megjegyezhető név? Igazából szerintem még itthon sem tudja mindenki, hogy mi az a Pannon, se ilyen, se olyan értelembe, akkor minek egy földrajzi névhez, területhez kötni egy multit? Persze, lehetne akár 2Rule is, Sólyom, vagy flájingkerecsen, meg ilyesmik is, de hát na, ki választana ilyen nevet már.Van ez az interjú a portfolión a Jászaival.
Jászai Gellért: a jelenlegi részvényárfolyam köszönőviszonyban sincs a 4iG Csoport valós értékével
Idén január végén zárult le a hazai távközlés történetének egyik legnagyobb tranzakciója, a 4iG és a magyar állam megvásárolta a Vodafone Magyarországot, de nem ez volt az egyetlen felvásárlás, amit a 4iG végrehajtott, a vállalat egymás után vásárol távközléshez köthető vállalatokat nemcsak...www.portfolio.hu
Azon értetlenkedem itt csendben, hogy miért pont One a kiszemelt név? Van ennek a szónak valami magyar jelentése (valaminek az akronímája)? Vagy ez az angol Egy megfelelője akar lenni?
Miért angol? Miért egy? Mert van O2 meg van 3, akkor legyen 1 is? Mitől több az 1 mint a 3? Vagy mert így el lehet számolni 1-től 4IG? Ez így szerintük nagyon eredeti? Esetleg a kiejtése azt sugallja, hogy létezik (van) és ez egy ilyen szóvicc? Akkor most a Geszti lett a márka tanácsadó?!?
Miafaszér’ nem Pannon?