Igazad van, csak ha gerince és lelkiismerete van. De ez a házmesterek országa, illusztrálod most te is a szövegeddel.
Mellesleg nálam felvételizett Mészáros cégtől érkező, nem dolgoznék ott.
Valamint a Strabagot nem sajnálom, de az amit a közlekedés és közmű építő/tervező piaccal művel a Mészáros az baromi káros. És az országnak rengeteg pénzbe kerül, hiába akarja a sok hülye a seggébe dugni a fejét. Én régen még védtem is őket, hogy azért drága amit csinál. mert nálunk szarok a talajviszonyok, van forgalom fenntartás meg blalbla. Mára védhetetlen, teljesen. Kurva drága amit csinál, és annyira rátelepült az államra hogy nem lehet lassítani, neki mindenből jár a konc, olyan nem lehet hogy nekik nem jut, ezért azt is meg kell építeni amire nincsen szükség. Mindig én vagyok az ellenség hogy "nem akarom hogy a vidék fejlődjön", de itt ülök ahol látom mi történik. Majd pislogsz, mint hal a szatyorban mikor látod mennyibe kerül egy laktanya/reptér/út/lőtér/raktár felújítása a honvédségnek, csak mert ez a kör csinálja. Te meg alhatsz továbbra is a szar helyen, helikopter állhat az ég alatt, a teherautók rothadhatnak a szabadban, pedig a NATO/EU keretből pörgött rá párszáz milliárd, de hát az oligarch legalább alkalmaz 25e embert. Szerinted (részben) miért nem megy az infrastruktúra felújítása? Mert ott is csak néznek ki a fejükből hogy mennyiért építenek ezek a hazafiak.
És leszarom hogy "ez volt a szocik alatt is", az a banda elment már, a maradék pár tucat ellébecol a képviselői bérért, 2010-2030 között egy bagázs lesz felelős mindenért.