Továbbra is főleg
Gondolom kísértetiesen hasonlít az Ural olajra, a derék kazahok pont olyanra keverik ki, hogy a meglevő infránkkal jól működjön
Na, "tulajdonképpen megágyaz a Debreceni Egyetem Szolnok Campusán szeptembertől induló műszaki karának"! (facebook marketing anyagból idéztem). Mondjuk a villanyszerelés amellett, hogy nagyon hasznos tudás, az egyetemen alig hasznosítható a tudásanyag amit megszerez a villanyszerelő.
Ez valóban jól hangzik, és hasznos amúgy. Legyen úgy. De ez nem az egyetem előszobája, annak campusa, stb. ahogy előadták.
Ez viszont szerintem továbbra is: szoba wifi hotspottal. Ott tudnak messengerezni egymással az emberi kapcsolatok jegyében.
Sóskúton amúgy is van egy szemétlerakó, mentünk egy házat megnézni, amúgy aranyos volt a ház, de amellett a szenny mellett nem fogok minden nap elvezetni, szagolni, stb. Iszonyatos. Nem csodálom, hogy nem akarnak még egy szart oda, főleg, hogy ha balhé van, szennyezés, mindkettő majd mutogat a másikra, és közben nem lehet megállni, mert jogtalan lenne ha a másik hibéjából én állok meg, és menne a szennyezés nonstop...