Szvsz hamarabb elemelték a gépeket -azért nem egy nagy utasszállítóról van szó, és már magasabban vannak a pálya végénél, mint a megszokott.During takeoff phase. Szerintem ez elég egyértelmű.
Én speciel a videón is felszállást látok.
Szvsz hamarabb elemelték a gépeket -azért nem egy nagy utasszállítóról van szó, és már magasabban vannak a pálya végénél, mint a megszokott.During takeoff phase. Szerintem ez elég egyértelmű.
Én speciel a videón is felszállást látok.
Vagy nagyon ügyesek és még a repülőtér területén felvették a 4 és 5 gépes köteléket. Amúgy egy légibemutatóra hol gyakoroljanak? Ott is egy kifutó felett kell nagyrészt manőverezni.Videó és térkép alapján az nem felszállás volt, hanem gyakorlatozás közben történt a baleset.
Ez felszállásra és leszállásra igaz. De gyakorlatozni lehet máshol is. Árnyalja persze a képet, hogy szórványosan, de mindenhol lakottnak tűnik a környék nagy távolságon belül.
Red Arrows-nál is már láttam, hogy sima hétköznapi áttelepülésnél is kötelékben szállnak le meg fel - még nemzetközi reptéren is.Vagy nagyon ügyesek és még a repülőtér területén felvették a 4 és 5 gépes köteléket. Amúgy egy légibemutatóra hol gyakoroljanak? Ott is egy kifutó felett kell nagyrészt manőverezni.
Volt az az ominozus eset a katapultálás után elrepült MiG-23-al. Az is pont eltalált egy házat, mikor leesett, meg is halt valaki. Pech.
A Tricolori kétszer öt gépes kötelékben hajtja végre a felszállást.Vagy nagyon ügyesek és még a repülőtér területén felvették a 4 és 5 gépes köteléket. Amúgy egy légibemutatóra hol gyakoroljanak? Ott is egy kifutó felett kell nagyrészt manőverezni.
Volt az az ominozus eset a katapultálás után elrepült MiG-23-al. Az is pont eltalált egy házat, mikor leesett, meg is halt valaki. Pech.
Three Frecce Tricolori Aircraft Collide Mid-Air During Display.
The incident occurred during the display over Pantelleria for the airshow. One of the pilots was transported to the hospital with a suspected leg fracture.
One Veers Off Runway After Emergency Landing.
![]()
![]()
Three Frecce Tricolori Aircraft Collide Mid-Air During Display; One Veers Off Runway After Emergency Landing
The incident occurred during the display over Pantelleria for the airshow. All aircraft landed safely with no injuries on the ground. Three MB-339theaviationist.com
Three Frecce Tricolori Aircraft Collide Mid-Air During Display.
The incident occurred during the display over Pantelleria for the airshow. One of the pilots was transported to the hospital with a suspected leg fracture.
One Veers Off Runway After Emergency Landing.
![]()
![]()
Three Frecce Tricolori Aircraft Collide Mid-Air During Display; One Veers Off Runway After Emergency Landing
The incident occurred during the display over Pantelleria for the airshow. All aircraft landed safely with no injuries on the ground. Three MB-339theaviationist.com
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..