a ruszkiknak megfelelne akik háborúznak nekünk a békébe meg nem ...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
He?a ruszkiknak megfelelne akik háborúznak nekünk a békébe meg nem ...
arra reagáltam burkoltan hogy a ruszki miért nem veszi meg és gyártja.He?
A kazahoknak sem felelt meg.
Mert kb minden eleme nyugat európai és ha kicserélné a sajátjára akkor már nincs értelme...arra reagáltam burkoltan hogy a ruszki miért nem veszi meg és gyártja.
6x6- al hogy akarsz 8x8-át leváltani teljesen?én az FNSS 6x6 osát preferálnám. légierő/légvédelem 50-60 db os rendszeresítésével. és a szárazföld 36-48 db rendszeresítésével kieggyeznék... ha később a műszaki alakulatok kapnának 18-20 db ot rendbelennének. 6x6 os terén és nagymértékbe kiváltanánk a 8x8 as gépigényt. (kkésöbbi +30-50 db os rárendeléssel teljesen kiválltaná.)
Az M8 bukott meg,az M6 nem.Az M6 rendszeresitve lesz.Maraduer már tendszerben van,most azt gyártják.Yervek szerint utána az M6 gyártása következik a kazak seregek.M8 helyett viszont az Arma leszHe?
A kazahoknak sem felelt meg.
Nem igazán az a lényeg, hogy 6x6, vagy 8x8, hanem hogy mekkora a közdőtér, meg hogy mekkora fegyvert akarnánk rá tenni.6x6- al hogy akarsz 8x8-át leváltani teljesen?
Jó, de azért elég sokáig kellett szopatni, hogy elérd a megvilágosultság eme szintjét.Valaki számolja meg,hogy hányszor irtam le-
Az M6 és az M4 érdekel,mint mindenes APC.A kerekes IFV kategóriára továbbra is a Patria XP a jelöltem,és nem az M8.
Azt a variánst én is megnézném mindenféle speckó feladatú hordozó platformként, mert tagadhatatlan, hogy az OG Mbombe6 sikerült legjobban, abban van a legtöbb fantázia.Csináltattnák az M6-bol négytegelyes változatot,de az alapvető jellegének megtartásával.Nem a páncélvédelem növelése,hanem a hordképesség és terepjáró képesség növelése okán.
No,ehez már tényleg pofa kell,jó vastag arcbőrrelJó, de azért elég sokáig kellett szopatni, hogy elérd a megvilágosultság eme szintjét.
M4 az pontosan ez,egy leröviditett M6A helyükben a 6-ost lerövidítve ~1,5 métert, de egy az egyben változatlanul hagyva csináltam volna egy 4x4-es variánst
Nevezd meg azt az alternativát,ami kategóriáján belül többet kinál.Nem fog menni.Mert momentán nincs olyan.Fuchs,Griffon vagy a Patria 6?Helykinálatban,hordképességben,védettségben,mindegyik elmarad a Mbombétol.Persze csak miután átterveztetném, meg megerősíttetném azt, amit meg kell...
De, ide Európába, nekünk már nem szívesen látnám. Vannak jobb alternatívák
Most mért? Eléggé rászolgáltál nem, mikor fullban nyomtad!? De.No,ehez már tényleg pofa kell,jó vastag arcbőrrel
Akkor lenne lerövidített 6-os, ha a hűtőrácstól a lámpákon át a rámpáig minden megegyezne rajta. De nem így van. Ez egy új ip, ami felhasználja a 6-os mechanikus részegységeit, de fizikálisan eltér tőle annyira, hogy pl külön kieg páncél kitet kell gyártani hozzá, mindenből külön kell hozzá alkatrész, ami megsérülhet, leszakadhad ellenséges behatástól stb.M4 az pontosan ez,egy leröviditett M6
Csak aztán nem ám erről is kiderülne egy komoly tesztsorozat után, hogy egy nagy lufi, mint a 8-as. Meg, hogy nem hozza a brossúrában megadott adatokat.Nevezd meg azt az alternativát,ami kategóriáján belül többet kinál.Nem fog menni.Mert momentán nincs olyan.Fuchs,Griffon vagy a Patria 6?Helykinálatban,hordképességben,védettségben,mindegyik elmarad a Mbombétol.
Nemá.Paramount picks up more Mbombe 6 orders...
Mbombe: Revolutionary low-profile infantry fighting vehicle
Mbombe is a highly agile infantry fighting vehicle offering outstanding protection, mobility and fire-power.www.paramountgroup.com
Igazábol nincs-az M8 GYHJ-nak van rovata,az M6/4 PSZH-knak nincs.Nemá.
Van ennek(mbombe) topicja.
Szerintem az is elfèrne ott. Cèlirányosabb mint itt.Igazábol nincs-az M8 GYHJ-nak van rovata,az M6/4 PSZH-knak nincs.
Nem egésszen,mert az M8 egy más kategóriájú jármű,mint a két kistestvére.Ráadásul az sikertelen egyenlőre,mig a két kisebb jol sikerültek.Szerintem az is elfèrne ott. Cèlirányosabb mint itt.