Arról van infód most hogy tolják?
Már majdnem beugrottam és válaszoltamArról van infód most hogy tolják?
Deszant + kevés lőszer? Vagy tolják teljes készlettel?
Esetleg egyéb opció?
Csak, hogy ne tűnjek tajparasztnak: a deszant nem jellemző.Arról van infód most hogy tolják?
Deszant + kevés lőszer? Vagy tolják teljes készlettel?
Esetleg egyéb opció?
Ez hogy jött kithirty-two thousand seven hundred thirty-nine (32,739) 120mm tank cartridges,
Előbb-utóbb úgyis meglátogatja egy melegítős srác egy szeretetcsomaggal.sz@pás () lehet ha ez a tank öl meg
![]()
Továbbra is úgy tudom, hogy egyelőre egy sem került végleges leírásra.Előbb-utóbb úgyis meglátogatja egy melegítős srác egy szeretetcsomaggal.![]()
Persze, de én azt gyanítom, hogy ez csak ugyanaz a számmágia mint az Abrams-nél. Nem az IDF írja le, hanem majd csendben a gyár.Továbbra is úgy tudom, hogy egyelőre egy sem került végleges leírásra.
Az Abrams brand-re szerintem jobban kell vigyázniuk, mint a MerkaváéraPersze, de én azt gyanítom, hogy ez csak ugyanaz a számmágia mint az Abrams-nél. Nem az IDF írja le, hanem majd csendben a gyár.![]()
Ugyanaz a biznisz.Az Abrams brand-re szerintem jobban kell vigyázniuk, mint a Merkaváéra
Nem. A Merkava már bizonyított és várhatóan másokkal szemben vagy máshol nem lesz bevetve.Ugyanaz a biznisz.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..