Merkava MBT (Izrael)

ghostface

Merkava III-nak nézem, abban nem MTU motor van. Ha jól emlékszem valami régi amcsi léghűtéses motor tuningja.

• Tetszik
Reactions: papi
A hírek szerint a 24 éves sofőr zúzódásokkal megúszta. Az alakulatnál stop a harckocsiknak a vizsgálatig.

Fun fact: az ilyen balesetekben leamortizálódott Merkavák száma messze meghaladja a harcban elvesztettekét. Azon a terepen a kiképzés-főleg az éjszaki veszélyes üzem.
Talán két éve? volt hogy egy nehéz vas egy APC-re borult rá, akkor több halott (talán hat? ) is volt. Hacsak nem a 2005-ös balesettel keverem.
Itt is egy borulás: https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4656907,00.html

• Tetszik
Reactions: Wilson
Good job.... :D
Mojshe most 300 évig nem kap zsoldot. :D
Sanszosan fék helyett a gázra lépett.

nincs-ezzel-baj.jpg

h-travinni2.jpg

Hát nem nyert. Mivel súlyos sérülés nem történt, komolyabb atrocitás nem fogja érni, ez nem a Szovjetunió.
Legrosszabb esetben, 3-6 hónap futkosón, ha meghibásodás volt - (megj, a lánctalp még fejenállva is pörög, pedig akkor biztos nem nyomta a gázpedált.) És megkapja a Tankpusztító becenevet.
Más. Funny, de jó:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Figyelmetlenség, dekoncentráltság, emberkedés, 2balkéz.
Vagy 50x álltam már láncos cuccal trélerre, és még egyet sem dobtam el, gumist sem.

Erről beszélek gondolom neked sohasem jutott eszedbe,hogy emberkerkedj vagy úgy ülj bele a nehéz munkagépbe,hogy nem vagy munkaképes állapotba.

• Tetszik
Reactions: Pogány
Egy kukkot nem értek belőle, de van Merkava belső benne.

• Tetszik
Reactions: fishbed and fip7
Nem tudom ! Csak nekem olyan rideg a tankok belseje ? Egyedül a t-14 belseje az amiben még két nagy gamer haverral lennék :)

Nem tudom ! Csak nekem olyan rideg a tankok belseje ? Egyedül a t-14 belseje az amiben még két nagy gamer haverral lennék :)

Csakis azért ilyenek a tank belsők mert minden állam ezen spórol:-).Mi is alcantara bőr belsővel és rózsafagyökérberakásos mahagóni burkolattal valamint kékbálna péniszbőrrel behúzott ülésekkel akartuk megrendelni a Leo2A7-t,de amikor Varga Misi meglátta az így felextrázott Leo2A7-k árát lehúzta az extra listát a pi....ba,így a honvédeinknek maradt a csupasz vas:-)

Hát nem nyert. Mivel súlyos sérülés nem történt, komolyabb atrocitás nem fogja érni, ez nem a Szovjetunió.
Legrosszabb esetben, 3-6 hónap futkosón, ha meghibásodás volt - (megj, a lánctalp még fejenállva is pörög, pedig akkor biztos nem nyomta a gázpedált.) És megkapja a Tankpusztító becenevet.
Más. Funny, de jó:
Most akkor miért nem gyújtották föl rendesen?