Most akkor miért nem gyújtották föl rendesen?
Mert nem öngyilkosok. Egy a szokásos cirkuszi mutatványok közül, a kameráknak játszva. Ha megpróbált volna emberkedni, akár csak egy Molotov -koktéllal akkor leszedik.
Most akkor miért nem gyújtották föl rendesen?
Zászlóalj számának a jelzése.Merkavákon gyakran látni a lövegcsövön 1-3 felfestett fehér csíkot. Mik ezek?
(Lehet, hogy más típusokon is van, de én csak ezeken figyeltem fel rájuk.)
Köszi!Zászlóalj számának a jelzése.
Az oldalra, fel-le fordított háromszög a század betűjét jelöli.
Valahol van rajta egy héber betű és egy szám is, ami pedig azt jelenti, hogy melyik szakasz hányas gépe.
2. zászlóalj, a századot nem látjuk, de a B (Bet) szakasz egyes számú gépe.
![]()
2. zászlóalj, C század, B szakasz kettes számú gépe.
![]()
És mi az az Arena radarárbóc szerű érzékelőtorony a Merkaván?Zászlóalj számának a jelzése.
Az oldalra, fel-le fordított háromszög a század betűjét jelöli.
Valahol van rajta egy héber betű és egy szám is, ami pedig azt jelenti, hogy melyik szakasz hányas gépe.
2. zászlóalj, a századot nem látjuk, de a B (Bet) szakasz egyes számú gépe.
![]()
2. zászlóalj, C század, B szakasz kettes számú gépe.
![]()
Egy régebbi aktív védelmi rendszer a DROID.És mi az az Arena radarárbóc szerű érzékelőtorony a Merkaván?
Upsz,eről még nem hallottam.Bőveben?Egy régebbi aktív védelmi rendszer a DROID.
Kis türelmet, erről nekem is csak publikus fotóm van, nem találkoztam még vele. állítólag a Mark 2-ekre szerelték kis számban.Upsz,eről még nem hallottam.Bőveben?
Köszi, ilyennel még nem találkoztam. ATGM indító? Rákérdezek.
Nekem is feltünt.Szerintem nem kumulativ fejjel lehet,inkább valami bunkerellenivelKöszi, ilyennel még nem találkoztam. ATGM indító? Rákérdezek.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..