M24 sws
Hátul Granit feld.jármű (EL/M 2112(V5) radarral és POP-300 optikai megfigyelő rendszerrel)
Hátul Granit feld.jármű (EL/M 2112(V5) radarral és POP-300 optikai megfigyelő rendszerrel)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez nem az eredeti, hanem az IDF féle modernizált SWS. Az azért elég fapados a fix 10x-es nagyítású optikával, fix lábbal, arctámasz és sínek nélkül.M24 sws
a jármű miatt akartam megosztani inkább, de aztán feladtam, hogy találjak neki kategóriátEz nem az eredeti, hanem az IDF féle modernizált SWS. Az azért elég fapados a fix 10x-es nagyítású optikával, fix lábbal, arctámasz és sínek nélkül.
Csak laikusként van néhány apró észrevételem : gondolom éles helyzetben azért a quad féklámpáját kikötik ... a megfigyelő távcsövét is álcáznám .... én nem települnék ilyen közel egy másik "sznájperovhoz" .Egy kis VDV sznájperov promó videó:
Ez egy 417 copy, mint olyan sok minden a piacon...Geopolitics Live
Meet Titan, a new sniper rifle for Russia's special forces Russian experts have hammered out the Titan, a new cutting-edge sniper rifle, which is already successfully being used in the Ukraine conflict zone. Here’s a swift look at the rifle’s specifications. ♦️ The Titan, which can also be...t.me
"Ismerje meg a Titánt, az orosz különleges erők új mesterlövészpuskáját" - mondjuk inkább néz ki ez BR-nek. Egy félautomata fegyver. STM-308 néven emlegették korábban, a HK 417-re hasonlít külsőre. Dragunov leváltására tervezték elvileg.
Ez egy 417 copy, mint olyan sok minden a piacon...
Melyiknél, melyik csővel?De állítólag majdnem 1 kg-val könnyebb.
Melyiknél, melyik csővel?
Akkor a 20"-osnál.Milyen hosszú ennek a csöve? Őszintén szólva semmit nem találtam erről a puskáról.Azt nem részletezték, csak azt, hogy 3,6 kg
Akkor a 20"-osnál.Milyen hosszú ennek a csöve? Őszintén szólva semmit nem találtam erről a puskáról.
Itt 4,2kg-t írnak ami csak fél kg-val könnyebb, mint a leghosszabb csövű 417. De ami érdekes, hogy a képeken látni egy eszementen hosszú csövű változatot is.Én sem, csak szűkszavú orosz közleményeket
Amazing accuracy: A new sniper rifle has been developed
It is already being used in the area of a special military operation<br>A new STM-308 rifle has been developed for Russian snipers. It is designed as a more effective analogue of the time-tested regular military SVD rifle and has a number of advantages over it. For example, the novelty is...vpk.name