Microsoft Flight Simulator

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

T

Törölt tag 1711

Guest
Felraktam én is, le is csapattam egy 2 motoros géppel (mióta kölyökkoromban láttam egy Me-110-est szerelmes vagyok beléjük) egy Moszkva-Debrecen távot, de ezekkel a modern cuccokkal vhogy nem az igazi, nem lehetne vhonnan beszerezni egy klasszikus gépet (Pe-2, DC-3 stb.)?

K

kamm

Guest
Felraktam én is, le is csapattam egy 2 motoros géppel (mióta kölyökkoromban láttam egy Me-110-est szerelmes vagyok beléjük) egy Moszkva-Debrecen távot, de ezekkel a modern cuccokkal vhogy nem az igazi, nem lehetne vhonnan beszerezni egy klasszikus gépet (Pe-2, DC-3 stb.)?
DC-6 megfelel?

Twinfinite: Microsoft Flight Simulator PMDG DC-6 Released for Xbox; Twin Otter Liveries Revealed & Mackay Airport Announced.

T

Törölt tag 1711

Guest
DC-6 megfelel?

Twinfinite: Microsoft Flight Simulator PMDG DC-6 Released for Xbox; Twin Otter Liveries Revealed & Mackay Airport Announced.

Gamepass-ból raktam fel, nem fogok ennyit fizetni egy repülőért.

De közben megbarátkoztam egy kis turboprop-pal, hatótávja és terhelhetősége lehetővé tette, hogy illegális migránsokat szállítsak 150-200 lábbal a tenger fölött repülve Hondurasból Floridába :D

Következőnek lehet fegyvereket viszek majd Ankarából a szíriai sivatagba a mérsékelteknek.

K

kamm

Guest
Mar el a Black Friday akcio - tobb, mint 400 leertekelt geppel, extraval stb:

"Enjoy discounted pricing during our Black Friday sale!

For seven days starting on November 24th, save up to 70% on 400+ items from 90+ content creators.

To purchase these discounted items, visit the Microsoft Flight Simulator Marketplace, select the Full Catalog, then select On Sale and look for the savings."

K

kamm

Guest
FYI elinditottam igy par honap kihagyas utan es 306 (!) fajlban 105GB (!!) updatet toltoget vagy 3-4 (!!!) oraja, 25-100Mb kozotti (WTF???) sebesseggel a gigabites kapcsolatomon (plusz decompressing minden egyes csomagot, miutan lehuzta)... aki ezt a patch mgmtet tervezte, azt egesz hatralevo eletere ilyen toltokepernyok bamulasara koteleznem. :mad:

• Imádom
Reactions: Kim Philby
M

molnibalage

Guest
FYI elinditottam igy par honap kihagyas utan es 306 (!) fajlban 105GB (!!) updatet toltoget vagy 3-4 (!!!) oraja, 25-100Mb kozotti (WTF???) sebesseggel a gigabites kapcsolatomon (plusz decompressing minden egyes csomagot, miutan lehuzta)... aki ezt a patch mgmtet tervezte, azt egesz hatralevo eletere ilyen toltokepernyok bamulasara koteleznem. :mad:
Visszasírjuk már ezt is...

T

Törölt tag 1711

Guest

Már a telepítés is egy katasztrófa, lehúz 1.2GB-ot az Xbox kliens, aztán indítsd el és futtasd órákig míg letölti a többit.
Vmiért az összes többi játéknál megoldott a háttérben való automatikus letöltés/frissítés...

Horizon

Well-Known Member
2019. február 27.
2 186
8 934
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Bubu bocs

Horizon

Well-Known Member
2019. február 27.
2 186
8 934
113

Kecske

Well-Known Member
2020. május 24.
255
1 329
93

Nem kiegészítő lesz hanem teljesen új rész, de a jelenlegi addonok működni fognak ezzel is, nem kell megvenni őket újra.

Kecske

Well-Known Member
2020. május 24.
255
1 329
93
Kelet-Közép-Európa is kapott végre egy scenery frissítést, így Budapestnek is van már fotogrammetriával készült látképe (atlétikai stadionból és MOL toronyból ítélve egész friss ráadásul), emellett egy tucat nevezetesség és a Pécs-Pogány reptér kapott egyedi modellt.

NumNQxW.jpg

wijvX99.jpg

pyVJwtv.jpg

VjMhHzO.jpg

cZ0ZMN8.jpg

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
Ez volt már amúgy?

Ez a karrier mód ... WOW!

• Tetszik
Reactions: Terminator

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
  • Tetszik
Reactions: BJani