Hát bizony oroszok nagyon toppon vannak informatikába. Két mérnök infos szobatársam beszélt erről. Ez még csak a szakmán belül ismertebb tény. Bár már vannak jelek pl WOT jaték család. Amibe oroszok 5 év alatt elég pofásra összeraktak. Sőt az új vadászgép szimulátoruk is elég szép lett valamint könnyen irányítható lag elleni védelemmel.
Csak nekem nem az agyamra ez a 6. generációzás...?
<blockquote rel="nekerdez">Hát bizony oroszok nagyon toppon vannak informatikába. Két mérnök infos szobatársam beszélt erről. Ez még csak a szakmán belül ismertebb tény. Bár már vannak jelek pl WOT jaték család. Amibe oroszok 5 év alatt elég pofásra összeraktak. Sőt az új vadászgép szimulátoruk is elég szép lett valamint könnyen irányítható lag elleni védelemmel.
<blockquote rel="molnibalage">Csak nekem nem az agyamra ez a 6. generációzás...?
Szerintem azért lehetne 6. gen gép a gép által vezetet 5. gen gép mert olyan G terheléses manővereket tud vágrehajtani amiket az emberi szervezet nem képes elviselni , és azzal azért már újabb Generációhoz érkeztünk ami megint verhetetlenha "90" fokos manőver hajt végre és rakátáknál forudlokat tud simán tenni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..