Nemhogy a kvázi CW sugárzót,én még a sima folyamatos sugárzót sem értem.....Impulzust értem.Kimegy,visszaverődik,idő mérve.De folyamatos sugárzásnál ez nem működik.Csak sejtem,hogy valamit buzgerálhatnak a hullámformával,hogy kvázi mérhető impulzusokat hozzanak létre a folyamatos hullámon belül-de nem igazán lepne meg,ha kiderülne hogy hót falsul gondolom.
S300/400 családot nem a PVO-csapatlégvédelem mentén kéne elválasztani?S300P/S400 egy vonal,S300V meg egy másik vonal.
Sz-300-nál mindig a PVO-t értem, tehát 300+400. Mert PT, PT-1, PSZ.... stb. túl hosszú kiírva, és a 300/400 így egyértelmű, hogy csak azok.
A csapatlégvédelmis V jelzése egy totál más családot jelent, eperfának is lehetne hívni.
Nemhogy a kvázi CW sugárzót,én még a sima folyamatos sugárzót sem értem.....Impulzust értem.Kimegy,visszaverődik,idő mérve.De folyamatos sugárzásnál ez nem működik.Csak sejtem,hogy valamit buzgerálhatnak a hullámformával,hogy kvázi mérhető impulzusokat hozzanak létre a folyamatos hullámon belül-de nem igazán lepne meg,ha kiderülne hogy hót falsul gondolom.
S300/400 családot nem a PVO-csapatlégvédelem mentén kéne elválasztani?S300P/S400 egy vonal,S300V meg egy másik vonal.
Teljesen más elven működik az, hogy mit mérnek, és mit számolnak. Ezért kap ez külön részt ott, ahol az evolúció ezt szükégessé teszi.
Üdv!
Ne vágj ki belőle semmit, inkább több részre kellene szedni.
A MiG-31 mellékszál és egyéb kapcsoló érdekességek nem kerülnek be a törzsanyagba, mert azok önmagukban +10-20 percet jelenthetnek. A Nyevánál is 35 perces lett a vége úgy, hogy a kivágott anyag 20 perc lenne. Mindenhol csak egy kicsivel lenne több az adott témánál, de nagyon, de nagyon megtörné a videó lendületét és a vadászgépes 2. rész alapján az emberek nagy része nemhogy a 30 percnél feladja, de sokkal hamarabb. ---> Extra. Érezzék a követőek a törődést és a pluszt.
Tudomisén:
-üteg felépítése, a rendszer elemei, telepítés
-radarok
-rakéták
-irányítás
-kiegészítő eszközök
-előnyei-hátrányai
Persze, ez csak tipp, nem tudom, hogyan írtad meg, és megvalósítható-e egyáltalán, ha sokat hivatkozol a másik részegységre.
10-20 perces videókat sokkal szívesebben nézek, pláne ha nagyon tömény szakszöveg. Könnyebb benne keresni, ha nem értek valamit, rövid időre könnyebb a figyelmet koncentrálni, van idő megemészteni stb-stb.
Szerintem.
A terv az, hogy tényleg szigorúan csak az alapelevek és felépítést és tenném a videó első részébe. Így nagyon, nagyon, nagyon talán 40 percben elfér az Sz-300PSz-ig. Mert ez, amiről sokat lehet tudni.
A 2. rész eleje lenne ezek gyakorlati alkalmazása és következményei és eltérés az összes korábbi rendszerhez képest és amikor ez ismert, akkor a PM1, PM2 és Sz-400-nál ismer változások. Ez is lenne bőven 40+ perc úgy, hogy mindkettőnél érdekességek és egyes dolgokat ki kell szedni.