M
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nagyszerű! Le a kalappal.Premier holnap reggel 9-kor.
Kávé mellé.
Patreon extra is van hozzá.
A légvédelmi videók. Nem azért mert pl a Kijev szelleme rossz minőségű vagy tele van hülyeséggel, csak szerintem felesleges belemenni a hitéleti vitákba mint amilyen pl a Gripen vs. 29-es vagy bármelyik mítoszrombolás.Eddig 16 videó készült, ebből kinek mi férne bele a TOP5-be?
Most néztem meg a videót és nagyon jó lett. Amit szerintem javítani kellene az az a rész amikor a különböző rendszerek párhuzamos alkalmazását magyarázod. Igen valóban elmutogattad nagyon egyértelműen, hogy melyik rendszer hol van a hajón és hová képes tüzelni, de szinte kizárt, hogy azt meg is jegyezte elsőre bárki, aki nem tudott semmit vagy csak keveset a hajóról. Emiatt amikor magyarázod, hogy 1 OSzA és egy AK-630 vagy 2 AK-630 hogyan képes együtt dolgozni biztosan zavar alakult ki az erőben annál aki életében először vagy alig találkozott ezzel a hajóval, esetleg először szembesült a fegyverzet elhelyezéséből adódó korlátokkal. Tehát egy olyan hülyének mint én aki kb álmából felkeltve is felrajzolja, hogy mi hol van a hajón, és hogy az kb merre tud tüzelni (azt nem tudtam én sem, hogy kb 77,5 fok a teljes tűzszektora az OSzA-nak, de azt igen, hogy előre nincs kilövése a rendszernek) teljesen egyértelmű volt a magyarázat, de annak aki nem ilyenfajta hülye, biztos, hogy vagy visszatekerést vagy visszatekerést és jegyzetelgetést követően vált egyérterlművé a dolog. Tehát ha ennek (a különböző rendszerek összedolgozása) a vizuális megjelenítésére nagyobb hangsúlyt fektettél volna akkor bárki számára mégkönnyebben emészhető lett volna ez az elég fontos rész.Premier holnap reggel 9-kor.
Kávé mellé.
Patreon extra is van hozzá.
Nálam a kedvenc a ballisztikusrakéta-elhárítás, Berkut, Dvina, Gripen vs. MiG-29 talán a sok elméleti alap miatt, mert 325 féle rakéta-alváltozat felsorolása már csak "múló érdekesség" ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem kéne beléjük. A többi is tartalmas és érdekes, most nem tudok 5.-et kiemelni közülük, talán az Osirak-os. A legkevésbé az állatnevek érdekeltek.Eddig 16 videó készült, ebből kinek mi férne bele a TOP5-be?
Így is 30+ perces videó lett.Most néztem meg a videót és nagyon jó lett. Amit szerintem javítani kellene az az a rész amikor a különböző rendszerek párhuzamos alkalmazását magyarázod. Igen valóban elmutogattad nagyon egyértelműen, hogy melyik rendszer hol van a hajón és hová képes tüzelni, de szinte kizárt, hogy azt meg is jegyezte elsőre bárki, aki nem tudott semmit vagy csak keveset a hajóról. Emiatt amikor magyarázod, hogy 1 OSzA és egy AK-630 vagy 2 AK-630 hogyan képes együtt dolgozni biztosan zavar alakult ki az erőben annál aki életében először vagy alig találkozott ezzel a hajóval, esetleg először szembesült a fegyverzet elhelyezéséből adódó korlátokkal. Tehát egy olyan hülyének mint én aki kb álmából felkeltve is felrajzolja, hogy mi hol van a hajón, és hogy az kb merre tud tüzelni (azt nem tudtam én sem, hogy kb 77,5 fok a teljes tűzszektora az OSzA-nak, de azt igen, hogy előre nincs kilövése a rendszernek) teljesen egyértelmű volt a magyarázat, de annak aki nem ilyenfajta hülye, biztos, hogy vagy visszatekerést vagy visszatekerést és jegyzetelgetést követően vált egyérterlművé a dolog. Tehát ha ennek (a különböző rendszerek összedolgozása) a vizuális megjelenítésére nagyobb hangsúlyt fektettél volna akkor bárki számára mégkönnyebben emészhető lett volna ez az elég fontos rész.
Ennél sokkal egyszerűbbre gondoltam. Amikor pl arról beszélsz, hogy 1 OSzA+1 AK-630 akkor oda be lehetett volna tenni az ábrát amin a hajó felülnézetből látható annyi különbséggel, hogy csak az egyik OSZA és AK-630 tűzszektora van rajta és egy bejövő rakéta, ahogyan felrajzoltad az S300-nál is. Érthető a videó bárki számára, csak így nem kell elképzelni semmit, mert ott van rajzolva.Így is 30+ perces videó lett.
Mondjuk a régebbi hosszú videókhoz képest sokkolan sokan nézték végig, alsó hangon 60-70%-kal többen.
A videó szerencsére tekerhető, ergo emiatt nem kell +5 perc.
Az sokakat eltántorított volna.
Az elején okkal magyaráztuk sokáig az egyszerű forgatókönyveket és egyesével. Még azt is szétválsztva, hogy akkor csak Sz-300, csak AK-630 és csak OSza. Majd ezekből lett kombináció.
Az összedolgozás vizuális megjelenítése nagyon sok időt vitt volna el főleg, mert akkor felülnézet is kellett volna már adott esetben...
Nos, a video napi csatorna nezocsucsot hozott premier utan, majd tegnap este táján is...Hogy legyen kritika is: Én nem rugóztam volna a Moszkva néven, pârhuzamot húzva a Deutschlanddal. Az elöbbi mèg mindig csak egy város, utóbbi meg az állam neve. A Kriegsmarinénél volt több német városról elnevezett hajó ( ha Berlin nem is), mint Köln, Leipzig, Nürnberg, Karlsruhe stb. amik el is süllyedtek.
Ezen kivül, a Moszkva elsüllyesztése már régi hir, nem èrdekel senkit. Nézve a hâború jelenlegi menetèt, nem nagyon tekinthetö rossz elöjelnek.
De ez csak kukackodás részemröl. Jól csinált, èrdekes videó lett (megint).
Gratulálok és köszönjük a munkát.Nah, hölgyeim és uraim, új rekord.
- A Moszkva videó a 8. nap reggeléig 34 ezres megtekintést ért el. Az eddigi legsikeresebb Gripen vs MiG videó is csak 28 ezret. És a mai adatok is még messze magasabbak voltak, mint a MiG-es 8. napján.
- Júni 13-án hétfőn csatorna nézőcsúcs dőlt meg 7942 megtekintéssel. Ami durva, hogy pénteken, 6 nappal a premier után is 7700 feletti nézettsége volt a csatornának.
- A Moszkva videó bemutatása óta alatt +600 feliratkozó, átlépte a csatorna a 3000-es határt.
Nem akarok nyelvtannáci lenni de egyből az első képen helyesírási hiba van. No offense csak segítségPremier holnap 10:00
Bakker, az indexképen nem lett javítva. Köszi.Nem akarok nyelvtannáci lenni de egyből az első képen helyesírási hiba van. No offense csak segítség