K
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az RCR-ek szépen sétàlhatnànak ide hozzànk.French Foreign Legion 1REC switches from AMX 10 RCR to Jaguar
French Foreign Legion 1REC switches from AMX 10 RCR to Jaguar
In a tweet dated August 25, the Foreign Legion's 1st Cavalry Regiment (1REC) announced it had switched from its aging - but still highly efficient – AMX 10www.armyrecognition.com
Igen.Gombokèrt?
Az RCR-ek szépen sétàlhatnànak ide hozzànk.
Pedig a koruk ellenére, a stabilizàtor hiànya ellenére, ha a gombok lehetséges fizetöeszköz, akkor vétek a kihagyàsuk a felszereltségük miatt.Hát szerintem vagy valamelyik hagyományos francia kliens kapja őket, vagy a kaproknak ajándékozzák őket...
Jajj, mar megint a MÉH telepes hoarder mániád...Pedig a koruk ellenére, a stabilizàtor hiànya ellenére, ha a gombok lehetséges fizetöeszköz, akkor vétek a kihagyàsuk a felszereltségük miatt.
Jól mérhetö, hovà vezetett a tàrsadalmi kísérlet szerte Európàban.
Módosítottam a smile-t.
Ez leginkább egy megerősített harcelőörsnek néz ki.Módosítottam a smile-t.
Ezt a szervezetet hogy gondolják?
Milyen feladatokra?
Elsőre bozótkergetősnek tűnik, de oda minek harckocsi szakasz?
Szimmetrikus fenyegetés ellen meg túl soknak tűnik a recon/intervent. platoon.
Arról nem beszélve, hogy ugyan jelez némi logisztikát, de hogy ez így, ebben a formában gyíkfing az egészen biztos.
A harckocsi szakaszt egyetlen 10t szerű teherautó lát el???
Az megint problémás, hogy nekem ez önálló működésre tervezett alegységnek tűnik. Ehhez képest, a nehéz technika mentésére semmi nincs hozzá csatolva.
Szóval tessék nekünk erről az egészről plusz infókat adni, mert ez így olyan izé!
Ez egy megerősített század szintű SGTIA Sous Groupement Tactique Interarmée , szabad fordításban összfegyvernemi taktikai harc-alcsoport, felderítő-intervenciós feladatokra. Része egy megerősített zászlóalj/ezred szintű GTIA Groupement Tactique Interarmée nak, ami különböző összetételű SGTIA-k ból áll, a GTIA nak van logisztikai/ellátó SGTIA ja is.Módosítottam a smile-t.
Ezt a szervezetet hogy gondolják?
Milyen feladatokra?
Elsőre bozótkergetősnek tűnik, de oda minek harckocsi szakasz?
Szimmetrikus fenyegetés ellen meg túl soknak tűnik a recon/intervent. platoon.
Arról nem beszélve, hogy ugyan jelez némi logisztikát, de hogy ez így, ebben a formában gyíkfing az egészen biztos.
A harckocsi szakaszt egyetlen 10t szerű teherautó lát el???
Az megint problémás, hogy nekem ez önálló működésre tervezett alegységnek tűnik. Ehhez képest, a nehéz technika mentésére semmi nincs hozzá csatolva.
Szóval tessék nekünk erről az egészről plusz infókat adni, mert ez így olyan izé!
Úgy imádom ezt az örs szót. Mókus örs. (tudom, hogy ez valid szakkifejezés).Ez leginkább egy megerősített harcelőörsnek néz ki.
Védd a makkot.Úgy imádom ezt az örs szót. Mókus örs. (tudom, hogy ez valid szakkifejezés).