Minden laktanyában megvan a lehetőség az alkoholfogyasztásra. A déli szünetben sokan letolnak néhány sört, úgy általában elég komoly alkoholkultúra van a francia seregben A rengeteg szigetlakó a fasza rumjaikkal
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hja a 70-es alkesz orvosok.És itthon ez nem szokás? NApi 1 2 dl gondolom a kvóta. Ezt itthon is lehetne abszolválni, ez az egyetlen alkohol aminek fogyasztását az orvosi szakma is ajánlja.
Nem mellesleg lényegtelen, hogy mennyit iszol. Ha minden nap azt teszed, akkor azt úgy hívják alkoholizmus.Ne hasonlítsd már a vörös bort meg a töményt. Pláne napi 1-2 dl mennyiségben.
Ha lehet, ne a pénzcentrumot idézzük orvosi kérdésekben!Igen írd már meg hogy hol haladta meg? Meg most írták a fiúk, hogy a franciáknál meg az olaszoknál simán adnak, de azok hülyék te meg kurva okos vagy.
és ezer ilyen cikk van rögtön a neten. De te aki nem jut tovább a címolvasásnál annak persze túlhaladott.Megdőlt a vörösbor-tévhit: még kis mértékben sem egészséges fogyasztani? - Pénzcentrum
Több tanulmány született arról, hogy az alkoholnak, és főleg a vörösbornak milyen hatása lehet az egészségünkre, azonban arról, hogy tudatunkra hogyan hat, már kevesebb adat áll rendelkezésünkre.www.penzcentrum.hu
Amúgy egyetértek abban hogy minden nap nem jó. Katonák ak egy harci ezredben nem is kellene minden nap, én pl ha letolok 1 sört délben utána el van rontva a napom és a edzésem.Hja a 70-es alkesz orvosok.
Ez egy igen gyakori mellébeszélés alkoholista körökben.
Nem mellesleg lényegtelen, hogy mennyit iszol. Ha minden nap azt teszed, akkor azt úgy hívják alkoholizmus.
Az alkoholista, és úgy általában a szenvedély beteg először mindig önigazol.
Ha lehet, ne a pénzcentrumot idézzük orvosi kérdésekben!
Annyit amennyit bármilyen harcjármű. Még talán ki is lőhetőMehet Ukrajnàba, lássuk mit ér.
Ja hát megy a hülye marketing az igaz. Ez væltja az amx10 rc-t, igazából felderítő jármű, a Francik szeretik ezeket. Harcértékét nézve jobb mint egy ifv, szemtől szemben még elvérzik egy tank ellen.Azért irtam, mert harckocsik gyilkosának nevezik a videóban.
Nem értem, mit akarnak vele, mert gyarmataik már nincsenek.Igazi ellenség ellen meg nem ér semmit.
Ez egy felderítőjármű.Azért irtam, mert harckocsik gyilkosának nevezik a videóban.
Nem értem, mit akarnak vele, mert gyarmataik már nincsenek.Igazi ellenség ellen meg nem ér semmit.
Szerintem az baj hogy nem Orosz. Köztudott hogy CSAK az Oroszok tudnak jó harceszközöket gyártaniEz egy felderítőjármű.
Ès a videóban is mutatják, hálózatban használnák a franciák.
Nem egymagában önállóan kell nèzni.
Bár elèg sok jóságot összepakoltak benne.
Vagy mert NATO kikèpzès megy rá.Szerintem az baj hogy nem Orosz. Köztudott hogy CSAK az Oroszok tudnak jó harceszközöket gyártani
Én ezt a járműt kritizálom, nem téged.Annyit amennyit bármilyen harcjármű. Még talán ki is lőhető
Nem is vettem magamra. Nem vagyok olyan sértődős mint ahogy gondoljátokÉn ezt a járműt kritizálom, nem téged.
Az oroszozás meg teljesen felesleges itt. Ez a cucc se harckocsi, se IFV. Se hal, se hús.
Milyen háborúra tervezték ezt ? Szerintem valamilyen aszimetrikus konfliktushoz. Vagy esetleg technológiai bemutatónak,hogy mit tud a cég.
Csak képzeljétek el ezt pl Ukrajnában. Vagy csak egy szántóföldön vagy kicsit durvább terepen ezzel a hasmagassággal. Ennek a kocepciónak szerintem Dél-Európàban vagy Afrikában van értelme, sik, száraz terepen. Ezért utaltam a gyarmatokra. Ha olyan jó koncepció lenne, teli lenne a piac ilyenekkel. És eljutottunk a sokszor végigvitatott kérdéshez is: Kerék vagy lánctalp európai körülmények közt.
Részemről off. Jó éjszakát.