Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hú, mi lesz itt, mikor kihirdetik a döntést.
Not my prezi....vagymi not my szállítógép!Hú, mi lesz itt, mikor kihirdetik a döntést.
Jók ezek, de ami a haderővel kapcsolatos annak a végeredményét ide rakd beAzt azért jelezhetnétek, hogy jónak tartjátok-e vagy sem, az ilyen jellegű szavazásokat. A számokból látom ugyan, hogy elég sokan szavaztok, de érdekelne az is, akartok-e több ilyen pollt és persze írhatnátok ötleteket is új témákra. Arcas most pl segített ebben, jó lenne, ha mások is elmondanák a véleményüket vagy igényeiket. Molni kérdéseivel szemben, tudom, ezek kicsit "bulváros" felmérések, de azt is tapasztalom, hogy némi igény van rá. Privátban is lehet. Ennyi csak.
Köszi a jelzést, figyelembe veszem, de abban a topikban ahogy nézem januári az utolsó hsz, azt meg nem szeretném, hogy ez az exit poll is elárvuljon. Mondjuk, úgy jó, ha oda IS beteszem?Jók ezek, de ami a haderővel kapcsolatos annak a végeredményét ide rakd be
https://forum.htka.hu/threads/haderő-fejlesztési-tippmix.1560/page-7
Csak azért, hogy ne legyen elárvulva az a topik
A részeredményt akkor oda is beraktam.Köszi a jelzést, figyelembe veszem, de abban a topikban ahogy nézem januári az utolsó hsz, azt meg nem szeretném, hogy ez az exit poll is elárvuljon. Mondjuk, úgy jó, ha oda IS beteszem?
Hát ami azt illeti,a szimulátorost kivéve mindegyikre szivesen rányomnák...Mérjük fel akkor az igényeket és azt, hogy kinek mi tetszik....
http://www.easypolls.net/poll.html?p=5f218826e4b048bb3273d1a1
Újabb részeredmény:RÉSZEREDMÉNY:
Amikor anno az olimpiai rendezésről csináltam szavazást ott is ilyeneket láttam.Újabb részeredmény:
Már a C-130-as jó szereplését sem értettem, de ahogy most az Atlas visszaelőzött... Itt valamelyik szurkoló/lobbista keze lehet a dologban, mert az utóbbi néhány tucat szavazatot szinte csak az kapta.
Tudom, észleltem, hogy egy éjszaka alatt 30 szavazatot nyomtak az Airbusra. Most ezzel az óvodás stílussal mit lehet kezdeni? Azt hiszi vki, hogy ha a kedvence nyer, akkor azt veszünk? Lehet, hogy amit kitettél az lesz a végeredmény, hadd örüljön.Újabb részeredmény:
Már a C-130-as jó szereplését sem értettem, de ahogy most az Atlas visszaelőzött... Itt valamelyik szurkoló/lobbista keze lehet a dologban, mert az utóbbi néhány tucat szavazatot szinte csak az kapta.
Ahogy nézem, ennél a kérdésnél is van pár többet szavazó. Ennek mi értelme, tényleg? Ez az új divat?Mérjük fel akkor az igényeket és azt, hogy kinek mi tetszik....
http://www.easypolls.net/poll.html?p=5f218826e4b048bb3273d1a1
Ennek azért sincs értelme, mert a lechfeldi közös flottába való belépéssel a technika szállítása is megoldódik, tehát kisebb típust is vehetünk...Ahogy nézem, ennél a kérdésnél is van pár többet szavazó. Ennek mi értelme, tényleg? Ez az új divat?
Én molni szavazására írtam ezt. De gondolom, az előzőre gondolsz. Azért van ott a Más opció, azt kell akkor bejelölni.Ennek azért sincs értelme, mert a lechfeldi közös flottába való belépéssel a technika szállítása is megoldódik, tehát kisebb típust is vehetünk...
Ezt miből tudtad nálam megállapítani?Ahogy nézem, ennél a kérdésnél is van pár többet szavazó. Ennek mi értelme, tényleg? Ez az új divat?
Amikor néztem, akkor 26 szavazó volt és 46 szavazat. Ebből. Mondd, ha rosszul gondolom.Ezt miből tudtad nálam megállapítani?
Többre is lehet szavazni. Én kértem a 3-at, azt vagy betartják, vagy nem.Amikor néztem, akkor 26 szavazó volt és 46 szavazat. Ebből. Mondd, ha rosszul gondolom.