NATO Days - Ostrava (Csehország)

Az angolból a kevés, amit fel tudtam venni.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ostrava - NATO Days 2018

UK Airshow Review összefoglalója

http://www.airshows.co.uk/reports/overseas/2018/nato-days-ostrava/

nato-days-ostrava-47.jpg

Ostrava NATO Days: Erdemes hotelt kivenni es 2 napra tervezni, vagy annyira azert nem nagy megmozdulasrol van szo? Tavaly nagyon bantam, hogy az ILA-ra csak egy nap jutott, viszont iden a Le Bourget-ra meg sok volt a ket nap. Inkabb mar rakerdeznek, hogy ha netan megy innen valaki az, hogy csinalja. :D

Ostrava NATO Days: Erdemes hotelt kivenni es 2 napra tervezni, vagy annyira azert nem nagy megmozdulasrol van szo? Tavaly nagyon bantam, hogy az ILA-ra csak egy nap jutott, viszont iden a Le Bourget-ra meg sok volt a ket nap. Inkabb mar rakerdeznek, hogy ha netan megy innen valaki az, hogy csinalja. :D
Forgó Travellal mindig két napra mentünk és jó volt. De az idei sokkal szegényesebbnek tűnik az átlagnál.

Attól függ, mi érdekel...
Mi tetszett az ILA-n?
Mit vársz egy repülőnaptól?

Forgó Travellal mindig két napra mentünk és jó volt. De az idei sokkal szegényesebbnek tűnik az átlagnál.

Mi az autot szavaztuk most meg, de akkor legrosszabb esetben az elso nap airshow a masodik pedig sörtura vagy egyeb.

Attól függ, mi érdekel...
Mi tetszett az ILA-n?
Mit vársz egy repülőnaptól?

En kifejezetten szeretem a szakmai reszet, mar csak a tanulmanyaim miatt is. Illetve AN-225, Beluga, lufi 748, emirates a380, kawasaki p-1 azert ott voltak Berlinben, sot P-1en ezek latogathatoak is voltak. Nyilvan itt szakmai kiallitasrol most nincs szo, hat... mint irtam legrosszabb esetben varosnezessel egybekotott nato napok lesznek akkor :D

De koszonom a tippeket :D

En kifejezetten szeretem a szakmai reszet, mar csak a tanulmanyaim miatt is. Illetve AN-225, Beluga, lufi 748, emirates a380, kawasaki p-1 azert ott voltak Berlinben, sot P-1en ezek latogathatoak is voltak. Nyilvan itt szakmai kiallitasrol most nincs szo, hat... mint irtam legrosszabb esetben varosnezessel egybekotott nato napok lesznek akkor :D

Akkor ha jól értem, nem fotózni akarsz, csak a repülők érdekelnek és főleg a civilek.... Ostravábant ilyesmi nem nagyon lesz.

Minden erdekel ami repul bar teny, hogy a civilgepek vilagahoz tobb kozom van. Hadd pontositsak, nem az ostravai felhozatal osszetetele a lenyeg nekem, hanem a mennyisege. "Hogy lesz e mit nezni" :D

Minden erdekel ami repul bar teny, hogy a civilgepek vilagahoz tobb kozom van. Hadd pontositsak, nem az ostravai felhozatal osszetetele a lenyeg nekem, hanem a mennyisege. "Hogy lesz e mit nezni" :D

https://www.natodays.cz/programme/overview-of-dynamic-displays

3 bemutató helyszín van, 2 szárazföldi és ahol a repülőgépek repülnek. Az utóbbi időben nincs egybefüggő repülőprogram, hanem egyik helyszínen földi katonai bemutató, utána a másikon rendvédelmi bemutató, majd egy repülés és megint egy katonai, egy rendvédelmi bemutató és így tovább. Ha csak a repülőket várod, lehet hogy unalmas lesz...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A statikus soron a cseh gépekbe mindig be lehet ülni.

Én inkább Zeltweget javasolnám neked. Az tisztán repülőnap, napi kb. 8 óra folyamatos repüléssel.

https://www.natodays.cz/on-display
Itt van, hogy mit lehet nézni, szerintem érdemes, én 2-évente szoktam menni. Keresd meg itt a fórumon molnibalage ismertetőit korábbi ostravai Nato Day-kirándulásokról, akkor eléggé fel leszel készülve mindenre.