Nimitz osztály (USA)

Olvasom itt a válaszokat,hogy így szállítás meg úgy szállító gép,szóljatok,hogy a a C-2 az nem E-2...

• Tetszik
Reactions: borisz
Ismét két hordozó a Földközi tengeren.

https://www.navy.mil/submit/display.asp?story_id=109340

190421-N-FQ836-1304.JPG

• Tetszik
Reactions: Python
Elég rejtélyes ügy, a USS Bush hordozó személyzete közül hárman is öngyilkosok lettek, egymástól függetlenül egy héten belül.
https://abcnews.go.com/Politics/sui...craft-carrier-uss-george-hw/story?id=65820980

2501871513206185
Semmi relytej nincs bennuk. Csaladi penzugyi problemak a hatterben. A hajo nagyjavitason szarazdokban all a HAZAI KIKOTOBEN. Valamennyi ongyilkossag a hajon, bazison kivul civil teruleten tortent. A harom szemely nem egy reszlegnel dolgozott nem volt munkakapcsolatuk.

Ami lehet hogy az elso eset katalizatorkent hatott a masik kettore, az az megadta nekik a vegso lokest.

Erdekesseg:

Ha a hajon halaleset tortenik esa testet a gyenguszrol vagy ahol a baleset tortent el kell szallitani a hutobe akkor a szallitasi utvonalon kiuritik a hajot arra az idore amig a body bag elhalad. Ha valaki kivancsiskodna akkor annak durva bunteteesre kell szamitania.

„Elég rejtélyes ügy, a USS Bush hordozó személyzete közül hárman is öngyilkosok lettek, egymástól függetlenül egy héten belül.”
biztos rejtegettek egy kockás füzetet... o_O

„Elég rejtélyes ügy, a USS Bush hordozó személyzete közül hárman is öngyilkosok lettek, egymástól függetlenül egy héten belül.”
biztos rejtegettek egy kockás füzetet... o_O
Nem tudod milyen tragédiák vannak az esetek mögött. Én is csak az egyikről tudok egy keveset azt is attetelesen. Itt a hölgynek a férje és két gyereke halt meg egy balesetben korábban és nem tudta feldolgozni. A legtöbb esetben komoly tragédiák vagy betegségek állnak az öngyilkosság mögött. És te ezen viccelodsz.

GRATULALOK

Majd dobj be egy hasonló poént mondjuk anyu vagy a gyerek temetesen. Bár gondolom már a gondolat is felháborító. Nagyon helyesen!!! Csak ha neked nem esik jól akkor miért csinálod másokkal?

Nem tudod milyen tragédiák vannak az esetek mögött. Én is csak az egyikről tudok egy keveset azt is attetelesen. Itt a hölgynek a férje és két gyereke halt meg egy balesetben korábban és nem tudta feldolgozni. A legtöbb esetben komoly tragédiák vagy betegségek állnak az öngyilkosság mögött. És te ezen viccelodsz.

GRATULALOK

Majd dobj be egy hasonló poént mondjuk anyu vagy a gyerek temetesen. Bár gondolom már a gondolat is felháborító. Nagyon helyesen!!! Csak ha neked nem esik jól akkor miért csinálod másokkal?
Csak az én kedvemért nem kell ilyen lelkiismeretesen, idegből „dolgoznod”, igazmondó...

Csak az én kedvemért nem kell ilyen lelkiismeretesen, idegből „dolgoznod”, igazmondó...
Tudod engem felhaborit ha barki nyomoran is viccelodnek legyen az nemet magyar orosz amerikai. Azoknak az embereknek segitsegre vasn szukseg nem ilyen cinikus gunyolodasra. De ha szerinted ez igy elfogadhato akkor kivanok neked hasonlokatmajd anyu apu temetesen.

Kulonbozoek vagyunk. Ki ezt szereti ki azt.

Tudod engem felhaborit ha barki nyomoran is viccelodnek legyen az nemet magyar orosz amerikai. Azoknak az embereknek segitsegre vasn szukseg nem ilyen cinikus gunyolodasra. De ha szerinted ez igy elfogadhato akkor kivanok neked hasonlokatmajd anyu apu temetesen.

Kulonbozoek vagyunk. Ki ezt szereti ki azt.
Pont neked nem kéne itt felöltened a filantróp álarcot, miközben....
Mindazonáltal nyugodtan elkulloghatsz Küredre...
Ja van akinek morbid a humora
Azt hiszem félreértés történt. Szó sincs róla, hogy vicceskedni akartam volna. Az nem ilyen...

Érdekes, a hajók legénységét igyekeznek egy adott államból összeszedni?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.