Ki balu kapitány?
Mi az a reddit?
Bónusz,a napokban volt a toxikus maszkulin szóösszetétel,ehhez kérnék segedelmet.
Mi az a reddit?
Bónusz,a napokban volt a toxikus maszkulin szóösszetétel,ehhez kérnék segedelmet.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az az, ha nem úgy ülsz, mintha rövid szűk szoknya lenne rajtad,hanem mint egy normális (az ma már toxikus) férfi (az ma maszkulinum, vagy cisférfi...).Ki balu kapitány?
Mi az a reddit?
1-Sztem molni...Ki balu kapitány?
Mi az a reddit?
Az az, ha nem úgy ülsz, mintha rövid szűk szoknya lenne rajtad,hanem mint egy normális (az ma már toxikus) férfi (az ma maszkulinum, vagy cisférfi...).
Azt hiszem a liberalisok igy hivjak az embereket. Nem tudom miert.Lehet megbánom,de.minaz a cisférfi?
A cishetero kifejezést is halottam már,de még nem mertem megkérdezni,szóval?
Alternatív energiáról hallottál már?
Ködbér az ólmós esővel elvertek súlytja.Vagy ez a ködbér a késés miatt!
Ráadásul az ÉK SOF fizikailag a legkeményebb a világon
2010ben Orbanék elsők közt kipucolták a moszkovita csapatot a titkosszolgálatok vezetéséből, így nincs miért aggódnod.
Emberek = ferfi?Azt hiszem a liberalisok igy hivjak az embereket. Nem tudom miert.
De komoly.
Gripen E REH rendszereinek a felét az Elbit szállitja......
Gripen E semmi olyat nem tud,amit a kolumbiai (!!!) Kfir C10P ne tudna elektronikailag.
Gripen E minden egyes tendert elbukott az F35el szemben,többek között a nagyobb élettartam költsége miatt.
Amíg fel nem veszed a csörgősipkát, nem vagyok hajlandó érdemben válaszolni a bohóckodásodra
Nálunk meg akár az oláh Patriotokat,akár a rác FK-kat veszed,le tudják zárni az egész frontvonalt.Patriot ráadásul meg is tudja védeni magát egy ballisztikus rakétátol....
Ezt a választ leírhattad volna egy mondatban is...!
Ha valakinél ignore-on lenne:Továbbra is Volodimir Putyin az agresszor.
Putyin a felelős minden orosz és ukrán haláláért ebben a háborúban.
Kösz...Ha valakinél ignore-on lenne:
"Továbbra is Volodimir Putyin az agresszor. Putyin a felelős minden orosz és ukrán haláláért ebben a háborúban."
És mi van Vladimir Zelenszkij-vel?Ha valakinél ignore-on lenne:
"Továbbra is Volodimir Putyin az agresszor. Putyin a felelős minden orosz és ukrán haláláért ebben a háborúban."
Fantasztikus dolgokat tudhat meg az ember a zsidó kefirekrol a magyar HTKAn...Saab az üres Gripen C sarkanyokat nem tudom mennyiért építene modernizált vadászgéppe.De az IAI az NGt ugyanígy állítaná elő 35 milkaert.Es ők egy komoly váz átalakítást is végeznének ennek keretében,míg a Saab nem.Ez költségbecsleshez segítség, irányadó lehet.