Olvasói aranyköpések

Status
Not open for further replies.
Hol maradtak az aranyköpések?

Hozok én neked :D

Téma, villamos erőművek bombázása. Csak, hogy el tudjuk helyezni a beszélgetést.
De ezzel magukkal is kabaxnának mert az orosz katonák vakok éjszaka.

Szóval azt állítod, hogy azért nem bombázták ki a villamosenergia termelő erőműveket, mert az oroszok vakok éjszaka, ergó kell nekik a közvilágítás? :D
Vagy micsoda? o_O

Persze hogy kell az orosz hadseregnek a közvilágítás.

És ő ezt nem viccből mondja! :eek:

Nem kell itt imperialista törekvésekről beszélni szerintem. Csak maradjunk a józan paraszti logikánál. Ha van egy szomszédom, aki a kerítés alá szarik, megmérgezi a kutyámat, és azzal fenyeget, hogy felgyújtja a házam, először figyelmeztetem, hogy ezt nem kéne (az oroszok figyelmeztették az ukránokat). Ha ez nem használ, szólok a rendőröknek ( megvolt pofázva a nato-nak, usának, eu-nak, hogy regulázzák meg az ukránokat). Ha ez se használ, átmegyek, lebaszok neki négyet-huszonötöt ( ez volt a Krim anexiója). Ha ez se használ, és már az asszonyt meg a gyerekeket bántalmazza ( orosz kisebbség ukrajnában), akkor átmegyek, kitaposom a belét, és elásom a kert végében a gecibe.

Nem fognak atomot dobni! Ki mit nyilatkozik? Hát volt egy pár hasonló nyilatkozat az elmúlt 6 hónapban!

És ez nem őrület, hogy minél többet esik erről szó, minél keményebben, annál inkább süket fülekre talál???
Nem gondoljátok, hogy ez az eszkaláció irányába hat, ha semmit nem veszünk komolyan???
Csak röhögünk???
Mindenen csak röhögünk??? Miközben menetelünk a halálba?
Mit mondjon akkor a Medvegyev? Hogy mondja, hogy komolyan vegyük?

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: alali77 and Pogány
Status
Not open for further replies.