Online katonai játékok

Mikor láttam, hogy van hozzászólás ebben a topikban keztem megörvendeni, hogy meg akartok tanúlni GO-t játszani.

Én meg amikor először láttam, hogy valaki Go-val játszik azt hittem a Counter Strike GO-ról van szó :)

Egy esélyt adhatnátok a GO-nak is. Kb. 5 perc alatt meg lehet tanúlni a szabályokat.
Ha már lövöldözés, a Postal2-őt még semmi nem űberelte nálam.

A legjobb a Serious Sam: The Second Encounter!!!!!!

00:35-től
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A gokgs.com szerveren megtaláltok Mackensen név alatt. Van magyar szoba is, csak kicsit kihalt. Valamiért vacakol a java, de biztonsági beállításoknál a kivételezettek listájába be kell tenni http://files.gokgs.com és akkor menni fog.

A BF egy lövöldözős játék, de vezethetsz páncélosokat is meg mindenféle egyebet. Ha már játszottál ilyesmit, akkor menni fog.
Amit én játszok az egy sokkal elegánsabb játék:) A világ legrégebbi játéka (kb 4000 éves) aminek gyakorlatilag keletkezésétől mostanág nem változtak a szabályai.
A szabályok egyszerűbbek mint a sakknál, pár perc alatt meg lehet jegyezni őket.

Ha nagyon akarjárok a gokgs szerveren csinálhatok egy HTKA csoportot
:))))

Ja, ha már játék, akkor nekem a F.E.A.R.-ek a kedvenceim.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Bár nem kifejezetten online, de azért némileg katonai. Szegény Delták hullanak benne, mint a legyek... :D

Molni ez egy komoly menet lesz. Én mióta lobbizok a GO játékkal és edddig egy ember érdeklődött, pedíg az ingyenes.
1372809538809.jpg

Csodálom hogy a szabakkot még nem kapták fel ha már annyi bőrt lehúznak a a StarWars világról.