Online katonai játékok

Van a tucatnyi kis sárkány azoknak megfelelő képzést hogy tudok biztosítani? Csak úgy nem maradhatnak kiképzetlenül. Azokat én csináltam de az a költség ami a sárkánygyárosnak lett volna kifizetve elvileg a kissárkányokat illetné legalábbis a kiképzésükre fordítandó formába. (de valamiért nem tudom odaadni nekik)
Azoknak is kellene egy hely a Romos vár elvileg felújítható lenne neki lett állva. Azt nem lehet legalább visszaszerezni valahogy? annak felújítására lenne kapacitás. De oda hogy lehet eljutni?

a másik a mezei kastély annak felújítására építésére is lenne kapacitás de oda sem tudok eljutni. (azt is lehet el is vette a gép)
levannak zárva az irányok.

@Mackensen te ismered ezt a játékot?

Volt egy misszió ott a földvárra szereztem pénzt a kormányzótól elvileg az automatikusan beépült. De aztán elvették. Azon a vonalon is elakadtam nem tudom kit keressek vagy hol. Kimegyek elsőnek nincs kint az "őrfácán" majd sétikálok és kint az őrfácán. Tehát valami van. De a kapu nem nyílik... Le kéne vágni az őrfácánt vagy mit kell ott csinálni?

Van a tucatnyi kis sárkány azoknak megfelelő képzést hogy tudok biztosítani? Csak úgy nem maradhatnak kiképzetlenül. Azokat én csináltam de az a költség ami a sárkánygyárosnak lett volna kifizetve elvileg a kissárkányokat illetné legalábbis a kiképzésükre fordítandó formába. (de valamiért nem tudom odaadni nekik)
Azoknak is kellene egy hely a Romos vár elvileg felújítható lenne neki lett állva. Azt nem lehet legalább visszaszerezni valahogy? annak felújítására lenne kapacitás. De oda hogy lehet eljutni?

a másik a mezei kastély annak felújítására építésére is lenne kapacitás de oda sem tudok eljutni. (azt is lehet el is vette a gép)
levannak zárva az irányok.

@Mackensen te ismered ezt a játékot?
Nem ismerem. Nem is nagyon van időm játszani. Max néha Conflict of Nations-t

• Tetszik
Reactions: Szittya
Két játékot ajánlanék:

Total Tank Generals

ami kb. a II. VHs PG pcit másképpen, de marha jó ötletekkel, és a

Skies Above the Great War

ami arról szól(NA), de még nem az igazi, hogy te irányítod az I. VH alatt valamelyik oldalon a "légierőket". Te rakod ki hol, ki, és milyen típussal harcoljon, vezérled a fejlesztést, a gyártást, a kiképzést (pl. olyanokat is bele kell számítani, hogy ACEként átülsz más típusba és ahhoz is kapjál kiképzést), az egész nyugati front vonalán. Akinek van hozzá gusztusa, beleülhet a gépekbe is, amikkel kb. Red Baron szinten, Alzheimereseket támogató egéropciókkal bánhatsz el az ellennel, átülve ha lelőnek vagy ütközöl egy másik gépedbe a squadronban. Van bombázó, van vadász és felderítő, lehet festegetni is a gépeket, stb.

De még NAGYON, NAGYON early, viszont az ötlet nem rossz. Kicsit 12'o Clock High, csak I. VH alatt és be is lehet ülni a gépekbe.

WWI élet a lövészárkokban, német oldalról:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Úgy a semmiből, a War Hospital után.

• Tetszik
Reactions: endre
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A Scramble igéretes nagyon!

• Tetszik
Reactions: Pocok75
Igen a torony valóban hasonló, mondjuk nekem csak simán az ugrott be hogy csúnya. Az ST I-ről meg az, hogy még a hőskorban (nerf előtti 6x650 hp-s táras ágyú) két Waffentróger E100 11db lövését pattintottam ezzel a toronnyal.
Germán nagyvasak kispolszki méretű lőszereit pattogtatni nem volt nagy művészet abban a szarban. Jpz. E100-zal AMX-13 is kétméteres acélfalnak számított. :D

• Tetszik
Reactions: dudi