Te honnét jöttél ?! Néztem a regisztrációdat-2018. november.Nos,sok mindenről lemaradtál 2014 óta...A Golovko gerincfektetése se ma volt 11-12 év?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Te honnét jöttél ?! Néztem a regisztrációdat-2018. november.Nos,sok mindenről lemaradtál 2014 óta...A Golovko gerincfektetése se ma volt 11-12 év?
Hogy a tökömbe tudod összehozni a regisztrációmat egy fregatt építési idejével?Te honnét jöttél ?! Néztem a regisztrációdat-2018. november.Nos,sok mindenről lemaradtál 2014 óta...
Mert, ha itt lettél volna legalább 2014-től tudnád, hogy mi történt a fregattok építése során.Hogy a tökömbe tudod összehozni a regisztrációmat egy fregatt építési idejével?
Egyébként is 2012-ben kezdték el építeni.
a, bénázásMert, ha itt lettél volna legalább 2014-től tudnád, hogy mi történt a fregattok építése során.
.Vojennaja Prijomka: Haditengerészeti légierő
.a, bénázás
b, csóróság
vagy van c is?
nem a királyi haditengerészet bevethető hajói volt a kérdés
Majdnem viccesnem a királyi haditengerészet bevethető hajói volt a kérdés
Az nehézipar nélküli nyugaton egy Mistral 30 hónap volt.Ugyan, menj már.
Még föntebb, tervezetten nyolc (!) évig akarnak építeni hajókat. Kettőt.
Mégis miből, milyen személyzettel építenének ennyit.
Egy Kínának megy az ilyen, de Oo-nak nem fog.
A jelenlegiekkel is csak szenvednek. Nem kell ez nekik.
Most ez egyetértés vagy fikázás volt?Az nehézipar nélküli nyugaton egy Mistral 30 hónap volt.
Hanyatló nyugat.
Az angoloknál öt év volt egy repülőgép hordozó. (mondjuk szarok is lettek)
Egyetértek, a ruszki hajógyártás valami irgalmatlan lassú a nyugathoz képest, mert az oroszok azt jobban leépítették/Ukrajna elvitte, még a nyugatiaknak kellett hogy legyen mivel piszkálni a volt gyarmatokat, nekik az megmaradt.Most ez egyetértés vagy fikázás volt?
Nem is értem minek ragaszkodnak mégis a hajókázáshoz /ti. az oroszok/.Egyetértek, a ruszki hajógyártás valami irgalmatlan lassú a nyugathoz képest, mert az oroszok azt jobban leépítették/Ukrajna elvitte, még a nyugatiaknak kellett hogy legyen mivel piszkálni a volt gyarmatokat, nekik az megmaradt.
Nekem nincs bajom velük. Csak kevés, ami van. Sokkal több fregatt+romboló kéne.És ha már itt az alkalom belerúgnék a Navyba is, mert nagyon szomorú amit alkotnak az angolok minden katonai téren az elmúlt 40-50 évben, elment az agyuk.
egy az orosz hadiflottánál 10-szer kisebb hadiflottát dicsőíteszMajdnem vicces
Képességekben meg nagyon nem.egy az orosz hadiflottánál 10-szer kisebb hadiflottát dicsőítesz
Az amúgy tény, hogy a felszíni hajókat az oroszok valami brutál lassan reszelik össze. De mellé kb szórják a tengókat. És kb 400 ezer fős haditengerészetről beszélünk, ami hajó számban, ütőerőben, és úgy mindenben a 2. 3. legnagyobb hadiflotta a világon.
Akkor miről beszélünk?
Hogy in gondoltam én balga, hogy a csodálatos oroszok pont ebben nem dobogósok?!egy az orosz hadiflottánál 10-szer kisebb hadiflottát dicsőítesz
Az amúgy tény, hogy a felszíni hajókat az oroszok valami brutál lassan reszelik össze. De mellé kb szórják a tengókat. És kb 400 ezer fős haditengerészetről beszélünk, ami hajó számban, ütőerőben, és úgy mindenben a 2. 3. legnagyobb hadiflotta a világon.
Akkor miről beszélünk?
Igen, melyik is az a flotta, ami megközelíti képességekben?Képességekben meg nagyon nem.
Az orósz flotta nagyon jól képes hamuvá változtatni földrészeldt, de a nukleáriserőt leszámítva ahagyományos képességei eleg gyengék. Láttad mit műveltek szíriánál? Vagy elfeledkeztél a Moszkváról? Milyen haditengerészet az, ahol kikapcsolt radarokkal hajtanak végre harcfeladatot?Igen, melyik is az a flotta, ami megközelíti képességekben?
Ti teljes tévedésben éltek.
Jól van, tényleg, minek is vannak nyilvános hajó létszámok, erősorrendek, létszámadatok, hogy is mondják John Bull fattyai? Ha minden más csődöt mond, a tényeket tudomásul venni képtelen makacsság még segíthet...Hogy in gondoltam én balga, hogy a csodálatos oroszok pont ebben nem dobogósok?!
Legyen akkor már az 1., ne finomkodjunk.