Admiral Nachimov. Elhalasztották a gyári teszteket.Ma, nov. 15-én kellett volna kifutnia a tengerre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hány évvel? Mer abból a rengeteg mindenből ami a fedélzetén van, nem úgy néz ki, mint ami néhány nap múlva kész lesz.Admiral Nachimov. Elhalasztották a gyári teszteket.Ma, nov. 15-én kellett volna kifutnia a tengerre.
Nem tudni mikori kép.Hány évvel? Mer abból a rengeteg mindenből ami a fedélzetén van, nem úgy néz ki, mint ami néhány nap múlva kész lesz.
Akit ez érinthet, már évekkel ezelőtt 1 szintes épületbe költözött és az irodája is a földszinten van.Jöhet valakinek az ablakból, "szalto mortale" mutatvány.
Admiral Nachimov. Elhalasztották a gyári teszteket.Ma, nov. 15-én kellett volna kifutnia a tengerre.
Már ne is haragudj, de ez nem teljesítmény, még az eredeti linkre is oda van írva, meg össz-vissz ez az egy Delta III van az Északi-flottánál. A Kilo (Lada? ) nevét kérjük a fotó alapján.Orenburg
Nekem nem kell a linkekre nézni" pajtás". Ismerem az összes orosz atomtengeralattjárót, ami aktív szolgálatban van vagy még építés alatt áll.Már ne is haragudj, de ez nem teljesítmény, még az eredeti linkre is oda van írva, meg össz-vissz ez az egy Delta III van az Északi-flottánál. A Kilo (Lada? ) nevét kérjük a fotó alapján.
nem nehéz, ha egy típusból 1-1 darabok vannakNekem nem kell a linkekre nézni" pajtás". Ismerem az összes orosz atomtengeralattjárót, ami aktív szolgálatban van vagy még építés alatt áll.
Tévedsz Kettő! Illetve egy szám az eltérés.nem nehéz, ha egy típusból 1-1 darabok vannak
Nem látni a posztot?Bocs de nem dobta föl a linket, arra ment az emoji
Nekem nem adja föl, szóval igen nem látni.Nem látni a posztot?