Orosz hadiflotta

Az Uran hajó elleni rakétarendszer indítóinak szerkezete az Admiral Chabanenko fregatton, amely modernizáláson és nagyjavításon megy keresztül.

Ellentétben a Marsall Saposhnikov fregatttal - ahol 8 hordozórakéta van - a Chabanenko 16 indítószerkezettel rendelkezik az Urán rakétákhoz.
-wmZ04_l41I.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed and dudi
Nem értem az Uran erőltetését. 16 szubszonikus rakétával semmilyen modern légvédelmet nem terhelsz túl, annyi hajójuk meg nincs, hogy egy flotilla akár 60-80 darabot tudjon indítani.

Nagyon le vagy ragadva. Felejtsd már el, hogy jelenleg mire képes, nem ez lesz a végén belőle. Egy dolgot szajkózol folyamatosan, de már megszoktam Tőled. Általában nagyon mereven nézed a dolgokat.
Nem vagyok leragadva. Csak nem képzelek bele többet mint ami lesz. Egyfeladatos (ami megfelelően modern) platform. Semmilyen mnás rendszere nem kerül modernizálásra.

• Tetszik
Reactions: Nagy Csaba
Nem értem az Uran erőltetését. 16 szubszonikus rakétával semmilyen modern légvédelmet nem terhelsz túl, annyi hajójuk meg nincs, hogy egy flotilla akár 60-80 darabot tudjon indítani.
Minéll nagyobb harci értéke legyen a hajónak(16 Uran + 16 Kalibr(Oniks) . A Csabanyenko mindössze 20 éves így még sokáig hadrendben lehet.

Minéll nagyobb harci értéke legyen a hajónak(16 Uran + 16 Kalibr(Oniks) . A Csabanyenko mindössze 20 éves így még sokáig hadrendben lehet.
Ezt értem, de van nekik szuperszonikus ASM is aminek sokkal nagyobb harcértéke van mint a H-35-nek. Ma 16db H-35 még egy egyszerű multi fregattnak sem akadály ami nem légvédelemre kihegyezett hajó csupán van légvédelme is.

Ezt értem, de van nekik szuperszonikus ASM is aminek sokkal nagyobb harcértéke van mint a H-35-nek. Ma 16db H-35 még egy egyszerű multi fregattnak sem akadály ami nem légvédelemre kihegyezett hajó csupán van légvédelme is.
Nyilván sokkal nagyobb harcértéke lenne 32 VLS-ből induló szuperszónikus vagy hiperszónikus rakétának, de nem tudni , hogy lehet-e több VLS-t beépíteni a hajóba(van-e hozzá elég hely)

Nyilván sokkal nagyobb harcértéke lenne 32 VLS-ből induló szuperszónikus vagy hiperszónikus rakétának, de nem tudni , hogy lehet-e több VLS-t beépíteni a hajóba(van-e hozzá elég hely)
Valószínűleg nem férne el csak nagy kompromisszumokkal, de a H-41-hez nem is kell VLS.

8 év javítás után elkészült a Nyeusztrasimij

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fip7 and fishbed
A H-53 is szovjet... Az orosz haderő fegyvereinek a 90% szovjet eredetű...
Épp a szovjet fegyverek lecserésére hirdették az állami fegyverbeszerzési programokat 2011-2020, 2018-2027. Ez miatt ma a szovjet fegyverek aránya lecsökkent 50%-ra.(a szárazföldi haderő miatt-ahol még a szovjet fegyverek aránya50% fölött van) . Egyes fegyvernemek, mint a stratégiai rakétás erők vagy a légierő, légvédelmi erők közelítenek a teljes cseréhez. Tehát 100%ban új fegyverekkel rendelkeznek hamarosan.

Épp a szovjet fegyverek lecserésére hirdették az állami fegyverbeszerzési programokat 2011-2020, 2018-2027. Ez miatt ma a szovjet fegyverek aránya lecsökkent 50%-ra.(a szárazföldi haderő miatt-ahol még a szovjet fegyverek aránya50% fölött van) . Egyes fegyvernemek, mint a stratégiai rakétás erők vagy a légierő, légvédelmi erők közelítenek a teljes cseréhez. Tehát 100%ban új fegyverekkel rendelkeznek hamarosan.
Kevered a szovjet fegyvert meg a szovjet eredetű fegyvert. Pl a szárazföldi haderőnemnél elvétve van nem szovjet eredetű fegyver.

• Tetszik
Reactions: Nagy Csaba