Orosz "Marker" lesz a kamikaze támadó drónok hordozója
Egy egy csetepatéban komoly segítség lehet a tűzereje !Uran-9 Szíria.
![]()
Aztán elmegy a Wifi.Egy egy csetepatéban komoly segítség lehet a tűzereje !
Aztán elmegy a Wifi.
Aztán elmegy a Wifi.
A mikrohullámú sütőben található alkatrészekből "egyszerűen" kW-os zavaró (GHz-ek, szélessávú) építhető![]()
Azért ezeknek nagyon komoly zavarás elleni védelme van, nem lehet egy rossz mikrohullámú sütővel meghekkelni,az oroszok a világ élvonalában vannak ebben a szegmensben pontosan tudják,hogyan kell komoly zavarás elleni védelemmel ellátni ezeket a robotizált fegyverplatformokat.
krisss said: ↑
Aztán elmegy a Wifi.
LMzek 2.0 said: ↑
A mikrohullámú sütőben található alkatrészekből "egyszerűen" kW-os zavaró (GHz-ek, széles-sávú) építhető
Kit idézel ? ? ?
Én ezt írtam: "...a mikrohullámú sütőben található alkatrészekből..." ...és ez egy példa...
Az én hozzászólásom, és a te "belemagyarázásod" között van néhány fényév.
Olvass utána -légy szives- a frekvenciáknak, teljesítményeknek, esetleg még az irányított nyalábnak, jel-zaj viszonynak és akkor közelebb kerülsz a valósághoz az "...oroszok a világ élvonalában vannak" általánosságon kívül.
Az oroszok egyébként pont a számukra hozzáférhető civil technológiákat hekkelgetik, mert -értelemszerűen- vannak érzékeny technikák/technológiák, amiket nem kapnak meg. (...és most már Kína sem! )
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..