Én nem azért hogy leszóljam de nyugaton valahogy nem erőltetik ezt a 20 tonnás BMP szerű úgy mond robotizálást.
Én azt mondom hogy az Uran-9 legyen a határ ami még elfogadható és hatalmas tűztámogatást tud adni.
A gyorsan repülő drónal robbanó anyaggal megpakolva egy VR szemüveggel írányítva bár miylen földi ellenséget be lehetne gyalulni
A jövőben a kis rohadékoknak nő a majd a hatótávja is
Nem a hatótávolság a szűk keresztmetszet, mert bármekkora gépet át tudnak alakítani távolról irányítottra hanem az adatkapcsolat. Ezért akarnak teljesen autonóm gépeket csinálni, mert sem bemérhető kisugárzás, sem az operátort zavaró késleltetés nincs és az elektronikai zavarásra is immunis.
Nem kell kóricálni a "jószág" előtt, ahogy azt a lőtéren sem tesszükKérdés a barát/ellenség azonosítás.
Nem kell kóricálni a "jószág" előtt, ahogy azt a lőtéren sem tesszük![]()
Erre én is gondoltam.A rendszer vagy távirányított, vagy autonóm, ha az utóbbi akkor gáz van ha csinál egy hátra arcot.
Erre én is gondoltam.
Az alap az, hogy ne Windows fusson a számítógépeken.
Viccet félre téve, nagyon alaposan ki kell dolgozni a rendszert, hogy ne legyen "baráti" tűz.
Látszik hogy keresgélik ezeknek a robotoknak a helyét a harctéren, de nekem ezzel mindig az a gondom hogy:Nyerechta tesztelése
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..