Orosz szárazföldi erők és fegyverzetük

BREM-1M
RIAN_8185877.HR_.ru_.jpg

662a14d98bde5d43e0754e685958549d.jpg

BREM-L
1449848521_brem-l-1.jpg

BREM-L_-_TankBiathlon14part2-10.jpg

BREM-K
3d25819999198c37f5b3745fc7a83a49.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nézd. Orosz fegyverek mondhatni minden paraméterükben alulmaradnak a hasonló kategóriájú nyugati megfelelőikkel szemben. És igen, ki lehet lőni bármelyiket, bármekkora mítosz is kerekedett köréjük.

Viszont sokkal olcsóbbak és úgy tűnik sokkal inkább képesek tömegesen gyártani őket.

Amúgy amíg létezett a SZU addig ez nem volt generálisan igaz, rajzasztalon/prototípus szinten a szovjetek is nagy spílerek voltak, de főleg a finomabb dolgokhoz nem volt meg nekik a gyártási képesség. Ezen szeritnem sokat változtatott, hogy 90 és 2020 közt azért ők is megismerhettők a nyugati (és keleti) gyártási techológiákat és gyártásszervezési alapelveket.

Nézd. Orosz fegyverek mondhatni minden paraméterükben alulmaradnak a hasonló kategóriájú nyugati megfelelőikkel szemben. És igen, ki lehet lőni bármelyiket, bármekkora mítosz is kerekedett köréjük.
De én most olyan fegyverrendszereket említettem, melyek teljes egészében hiányoztak az orosz arzenálból és gyakorlatilag egyik napról a másikra lett nekik szinte a semmiből. Vagy olyan lemaradásról, amit hihetetlenül gyorsan sikerült ledolgozzanak. Apropó! Mikor fejlesztették ki ezeket? Miért nem tudunk semmit a fejesztésükről? Egyszer csak lett nekik.
Erre a magyarázat, hogy Kína ellátja őket szerszámgépekkel, technológiával stb. stb.
Én, meg lehetőlebb minnél több konkrétumot szeretnék tudni ezekről.

A szerszámgépekkel egyetértek, de szerintem szerszámgépeken és elektronikai alkatrészeken kívül más hardware-t nem kaptak Kínától, pláne nem fegyvert.

Műholdashírszerzési infókat persze nyilván igen.

Egy kis barkácsolás:

• Tetszik
Reactions: Nemerson
Az első képen gyakorlaton éppen egy folyami átkelést hajtanak végre BMP-2 harcjárművekkel.
A második képen a logisztikai (magyarul hadtáp) egység Kamaz típusú gépjárművei téli menetben.
A harmadik képen számomra elég ritkán látott kézifegyvert tart a harcos a kezében.
Így már rendben vagyunk?

A harmadik képen számomra elég ritkán látott kézifegyvert tart a harcos a kezében.

Minden létező alkatrésszel feltunningolt AK-74M lesz.

- PT-1 teleszkópos válltámasszal

- az előagy az ismeretlen márkájú

- a vöröspontos irányzékot nem a tokfedélre rögzítették, hanem az íves csapóirányzékra
7XbuPcu.jpg

QSKfjPv.jpeg

- különben a tárfészekről, és a tárkioldóról jól felismerhető a fegyó.

Improvizált orosz tuzérség: