beta
Nem azonnal élesedik van egy biztonsági távolság.

Én azt nem értem, hogy az orosz rakéták (Kornet, Metis) miért pörögnek? Elvileg az csökkenti a kumulatív robbanófej hatékonyságát.
Nyugaton meg tudták oldani, hogy ne pörögjenek a rakéták (tudtommal sem a TOW, sem a Javelin, sem a BILL nem csinálja).
<blockquote rel="tarzaan">Én azt nem értem, hogy az orosz rakéták (Kornet, Metis) miért pörögnek? Elvileg az csökkenti a kumulatív robbanófej hatékonyságát.
Nyugaton meg tudták oldani, hogy ne pörögjenek a rakéták (tudtommal sem a TOW, sem a Javelin, sem a BILL nem csinálja).
<blockquote rel="laiki"><blockquote rel="tarzaan">Én azt nem értem, hogy az orosz rakéták (Kornet, Metis) miért pörögnek? Elvileg az csökkenti a kumulatív robbanófej hatékonyságát.
Én sorkatona koromban találkoztam utoljára RPG -vel akkor úgy tanították ha jól emlékszek, hogy égőgyújtó van benne és kb. 100m megtétele után, élesíti ki a csapódógyújtót. És csak az után tud elműködni a kumultativ fej. De ez csak az én régi emlékeim. Ha nem így van sorry.
Én eddig abban voltam, hogy először az első robban és hatástalanítja az ERA páncélzatoz. Ez után jön a fő töltet az alap páncél ellen.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..