Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ittnem találtam neki dedikált topikot
Köszi. A kereső meg nem keresi, mert "The following words were not included in your search because they are too short, too long, or too common: 6 "Itt
És itt2M39 Poseidon (Status-6 Skif) torpedó
https://svpressa.ru/war21/article/190875/?utm_medium=referral&utm_source=lentainform&utm_campaign=svpressa.ru&utm_term=1245878&utm_content=6302110forum.htka.hu
STATUS-6
https://svpressa.ru/war21/article/190875/?utm_medium=referral&utm_source=lentainform&utm_campaign=svpressa.ru&utm_term=1245878&utm_content=6302110forum.htka.hu
@Tcat lehet érdemes lenne őket egy topikba összefűzni
Én rutinosan már nem is a keresőt használom, hanem kb memorizáltam melyik topik merrefele van/lehet aztán onnan könnyebb őket megtalálni
Amit belinkeltél képeket:
Én meg elsődlegesen stratégiai fegyvernek gondoltam, ott lapoztam vissza a bejelentéséig de nem találtam. Legközelebb megguglizom a fórum subdomainjét.Én rutinosan már nem is a keresőt használom, hanem kb memorizáltam melyik topik merrefele van/lehet aztán onnan könnyebb őket megtalálni
Ezt lehet már másik topikokban mondtam, de az avia.pro cikkeit érdemes kellő körültekintéssel vizsgálni, mert finoman szólva sem éppen a leghitelesebbek. Kedvencem volt mikor tavaly megírták, hogy paff Szíriában kilőtték az Armatát meg hasonló szépségek. Azért néhány máshol rejtettebb infót leközöl csak összességében nagyon határeset a tevékenységükAz első linkelt cikk korrekt, a második elég bulváros és kényszeredetten akart fényképet linkelni, némelyiket még feliratozta is
Mai hir - nem hiperszonikus es taktikai fegyverek, de 2Mt yielddel, kicsik, viz alattiak ezek a Poseidonok; ez az elsok, amely realisan elerheti az amerikai partokat eszrevetlenul, ahogy terjednek, ezt majd hozza kell szamolni az egyenlethez (egyelore ez az egy van, de ez is eleg fenyegeto):
Russia acquired Belgorod sub: it carries six Poseidon nukes
Russia acquired the largest submarine built in 40 years - Belgorod Oscar II-class. The information confirmed largest shipbuilding enterprise in Russia - Sevmashbulgarianmilitary.com
Marmint radarok szamara. Ahhoz, hogy meghallj egy ilyet, eloszor tudni kell, nagyjabol merre lehetnek...Észrevétlenül? Azért gyors menetben elég zajosak lehetnek ezek a Poseidonok 70 csomóval.
Marmint radarok szamara. Ahhoz, hogy meghallj egy ilyet, eloszor tudni kell, nagyjabol merre lehetnek...
Gyorsan találtam neked egy 2021-es CNN riportot. Gondolom, hogy nekik már hiszel:Abból sem derül ki számomra, hogy bármi történt volna vele érdemben.
Leszámítva a grafikákat, lózungokat...
Feltételes mód, teszt = nesze semmi, fogd meg...Gyorsan találtam neked egy 2021-es CNN riportot. Gondolom, hogy nekik már hiszel:
Most nem azért, de fordított esetben a dicsőséges Royal Navy sem mondott volna többet a friss fejlesztésű, úttörőmnek tűnő torpedójáról. Nem Észak-Koreáról, hanem Oroszországról van szó, ez azért nem mindegy.Feltételes mód, teszt = nesze semmi, fogd meg...
Nem mondtam, hogy az oroszok bejelentgetései érdekelnek.Most nem azért, de fordított esetben a dicsőséges Royal Navy sem mondott volna többet a friss fejlesztésű, úttörőmnek tűnő torpedójáról. Nem Észak-Koreáról, hanem Oroszországról van szó, ez azért nem mindegy.
...akkor üdv a topikban!Nem mondtam, hogy az oroszok bejelentgetései érdekelnek.
Azokat csak azert hallottak, mert annyira szar volt a ruszki nuklearis sub design, hogy hangosabbak lettek, mint a korabbi dieselek, az amerikaiak legnagyobb meghokkenesere - ez amugy hetpecsetes titok volt egeszen a hideghaboru vegeig majdnem, addig a szovjeteknek fogalmuk nem volt arrol, hogy minden subjukat kovetik az amerikaiak nonstop.Már a SOSUS is hallotta a ruszki tengókat az Atlanti túlsó felén is... ja azóta nyilván halkabbak, de egy száguldó atommeghajtású vízalatti drón/óriástorpedó aligha csendesebb az akkori szovjet tengóknál (gyors menetben).
Azért 70-es évek közepe nem az volt.egeszen a hideghaboru vegeig majdnem, addig a szovjeteknek fogalmuk nem volt arrol, hogy minden subjukat kovetik az amerikaiak nonstop.