Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kérdésedet nem értem, mert ilyen függesztési pontok vannak...Mérnök urak,ötletelős hangulatban vagyok-Ami annyit tesz,hogy nincs itt az asszony,és unatkozom
Mennyire valóságtol elrugaszkodott az a gondolat,hogy a francik tehettek volna F18 jellegő futóművet aRafale alá,és igy a törzs alsó "élekre" az F4/15/18 mintára illeszkedő légiharcrakéta inditókat alakithattak volna ki?
Mindezt úgy, hogy az egyik írásomban kiegyensúlyozott loadout-okra Rafale-ról szóló kép van beétve. Talán az F-35 FAQ-ban.Szóval unalmamban hülyeségen agyalgatok....
Van kommentált változata is előtte szöveggel, ahol leírják, hogy ebből az egy videóból senki nem extrapoláljon a végtelenbe.
A napokban ismét elővették azt a bizonyos egy Rafale vs. F-22A "légigyőzelmet", amelyre oly szívesen hivatkoznak a franciák. Szerintem azonban nem lehet kérdéses, hogy valós harchelyzetben erre aligha kerülhetett volna sor (kétlem, hogy a "dogfight"-ra sor került volna).
A napokban ismét elővették azt a bizonyos egy Rafale vs. F-22A "légigyőzelmet", amelyre oly szívesen hivatkoznak a franciák. Szerintem azonban nem lehet kérdéses, hogy valós harchelyzetben erre aligha kerülhetett volna sor (kétlem, hogy a "dogfight"-ra sor került volna).
Egyszer biztos, van róla kép is, csak az 2v1 légi harc gyakorlat volt.A lottó ötös is bejöhet. Biztos volt gyakorlaton olyan is, hogy MiG-21-el lőttek le 29-est.
Egyszer.
???Mély nyomot hagyott vele az amerikaiakban. Kb egyedül a Rafale amit tartanak valamire ami nem az övék. Természetesen a közgondolkodásra, általános médiára gondolok. Mert hogy a pentagonban hogy gondolják azt természetesen nem tudom. Kicsit a szokásos túlmisztifikálás.