Rafale (Dassault, Franciaország)

A Rafale biztos tetszett volna neki, mivel a legszebb negyedik generációs :)
* Az egyik legszebb :D !!! Én sosem tudom eldönteni, hogy a Szuhoj, vagy a Rafale a legszebb, örök dilemma marad ez nekem! Viszont a maga korában a Mirage III, és szerintem a 2000 is nagyon ott volt a szeren! Hiába na, a formatervezéshez nagyon értenek a franciák, ha repülő, ha autó!

• Tetszik
Reactions: tarzaan
* Az egyik legszebb :D !!! Én sosem tudom eldönteni, hogy a Szuhoj, vagy a Rafale a legszebb, örök dilemma marad ez nekem! Viszont a maga korában a Mirage III, és szerintem a 2000 is nagyon ott volt a szeren! Hiába na, a formatervezéshez nagyon értenek a franciák, ha repülő, ha autó!
Hát a formatervezéshez volt egypár mutatós mintájuk, pl. Brigitte Bardot, Catherine Deneuve, Sophie Marceau, és bőven lehetne folytatni a sort... :-)

Hát a formatervezéshez volt egypár mutatós mintájuk, pl. Brigitte Bardot, Catherine Deneuve, Sophie Marceau, és bőven lehetne folytatni a sort... :)
Nem akartam idekeverni a nőket, mint témát, mikor a formatervezésüket dícsértem, de becsszó, hogy eszembe jutott nekem is :P! Bizony, a külcsínyben jók minden fronton!

Hát azért én még emlékszem amikor a 2013-as RIAT-on a technikusoknak kellett segíteni a kifutó közepén leragadt "Szélrohamot" újra jó irányba fordítani! :D Jót derült rajta mindenki a helyszínen. Talán más is volt ott aki látta az itteni fórumtársak közül. :D :D

4382373.jpg

Szerintem a pilóta nem így akarta:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Szerintem a pilóta nem így akarta:

Szerintem a manőver alján még egy erőszakos, börtönből szabadult urológus sem tudott volna prosztatavizsgálatot kezdeni a pilótánál.:eek:

• Tetszik
Reactions: szuvorov
EF is csinált egy ilyet egyszer szárazföld felett.

Különös egy demo, a Rafale pilóta lerepüli a műsort, pedig csak egy hajtóművön megy az utánégetés...

"Fél lábbal" is szép bemutatót repült a Pierre, DE ... mióta többször is láttam már francia harcigépeket bemutatózni, azóta tudom, hogy a pilótáik egy részét a csendes őrülettől elválasztó vörös vonal nagyon keskeny!! Ráadásul ők nem is olyan csendes őrültek...:D

• Tetszik
Reactions: fishbed