Rendőrség, határőrség, belbiztonság

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
5 177
17 436
113
Sztem sok az 1.4, após alezredes a navnál és ahogy kivettem a szavaiból levesebbet keress mint én fhdgy.-ként.
Nem hiaba hogy en mar lattam mas szerv vezetot jonni ide interjura hatha atjohet :rolleyes:
Mocskos csókos banda vagytok, akik pénzzel dolgoznak, ezért túl vagytok fizetve hogy nehezebben lehessen korrumpálni:D!

Nálunk ahogy Krisss is írta, a gyerekek nélkül úgy 600K lenne kb. akinek van gyerek ott erre jön az adójóváírás, családi, de akkor sincs közelében sem a tieteknek. Ez a magyar valóság, nálunk komolyan egy tábornok keres ennyit kb. amit Te írtál...
azt nem győzöm kihangsúlyozni hogy az elmúlt időkben itt mar csak az kap őrnagyi rendfokozatot aki valamilyen vezetői beot is kap melle.

• Tetszik
Reactions: endre and zsolti

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 828
54 724
113
Sztem sok az 1.4, após alezredes a navnál és ahogy kivettem a szavaiból levesebbet keress mint én fhdgy.-ként.
Mind tudjuk szerintem hogy a beosztas nyom inkább a lattba, nem a rendfokozat, bár a kettő azért általában egymás felé konvergál.

Szerintem hazudik :D!

A NAV meg a TEK van a legjobban fizetve, egyértelműen.

• Tetszik
Reactions: endre and Kávé

Spyke

Well-Known Member
2022. január 21.
134
349
63
Mind tudjuk szerintem hogy a beosztas nyom inkább a lattba, nem a rendfokozat, bár a kettő azért általában egymás felé konvergál.

Szerintem hazudik :D!

A NAV meg a TEK van a legjobban fizetve, egyértelműen.

Majd lehet konkrétabban rákérdezek.

Én inkább mondanám a TEK mellé az AH-t meg az NBSZ-t. Még télen dumáltam egy sráccal nekik pl csak a cafeteria vmi nettó 800 volt. Nálunk ugye br. 200 mióta az eszemet tudom. Plusz vmi sávos bérezés van náluk ha jól emlékszem, ami kb br. 960 körül kezdődik. :)

• Tetszik
Reactions: endre and zsolti

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
5 177
17 436
113
Majd lehet konkrétabban rákérdezek.

Én inkább mondanám a TEK mellé az AH-t meg az NBSZ-t. Még télen dumáltam egy sráccal nekik pl csak a cafeteria vmi nettó 800 volt. Nálunk ugye br. 200 mióta az eszemet tudom. Plusz vmi sávos bérezés van náluk ha jól emlékszem, ami kb br. 960 körül kezdődik. :)
Igen így van, mi nálunk a navnal 21ben vezettek be a savos berezest azota ez a minta ragados.
Bm-nek a cafeteria szegyen mi mar februar elejen meg kaptuk az elso szep kartya reszletet nalunk egy ideje mar 400brutto 2 reszletben de evek ota kapunk osszel egy ujabb 200at azaz osszesen lehet szamolni 600bruttoval.

Ocses

Well-Known Member
2018. szeptember 29.
7 135
16 298
113
Én annak venném :D
Akikkel találkoztam még anno kétezres évek elején Oo-ban, azok elég öntudatosak voltak.

nincs is azzal baj, ha vki ad a külsejére
Azzal nincs baj ha valaki öntudatos.
Főleg ha van mire.

Azzal sincs ha igènyes.

Csak amikor átcsap egy bizonyos határon, ès emellè nincs lerakva igazi teljesítmèny az a problèma.

Èn a portugáloknál fèlig meddig ezt tapasztaltam.

A különböző csizmák, meg a vicc szintje amiket hordanak.
Ha nem lovas vagy motoros rendőr, teljesen èrtelmetlen.

• Tetszik
Reactions: zsolti

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
3 196
14 085
113

34/52. oldal ha nem oda vinne

Az országos rendőrfőkapitány 14/2025. (V. 15.) ORFK utasítása az arcképelemzési nyilvántartás és az arcképelemző rendszer igénybevételével kapcsolatos feladatokról szóló 11/2016. (IV. 29.) ORFK utasítás módosításáról

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 6. § (1) bekezdés b) pontjában és a jogalkotásról szóló 2010. évi CXXX. törvény 23. § (4) bekezdés c) pontjában kapott felhatalmazás alapján az arcképelemzési nyilvántartás és az arcképelemző rendszer igénybevételével kapcsolatos feladatokról szóló 11/2016. (IV. 29.) ORFK utasítás módosítására kiadom az alábbi utasítást:

1. Az arcképelemzési nyilvántartás és az arcképelemző rendszer igénybevételével kapcsolatos feladatokról szóló
11/2016. (IV. 29.) ORFK utasítás (a továbbiakban: Utasítás) 2. pont m) alpontja helyébe a következő rendelkezés lép:
(Az utasítás hatálya kiterjed
„m) a szabálysértések megelőzése, megakadályozása, felderítése és a cselekmény megszakítása, valamint
az elkövetők felelősségre vonása érdekében a szabálysértési hatóság által folytatott szabálysértési eljárásban,
valamint az előkészítő eljárást folytató szerv által a szabálysértési elzárással is büntethető szabálysértés esetén
folytatott eljárásban a rendelkezésére álló vagy általa rögzített arcképmás felhasználásával a szabálysértést elkövető
személyazonosságának megállapítására, valamint ellenőrzésének igénylésére [Törvény 9. § (18) bekezdés].”
2. Ez az utasítás a közzétételét követő napon lép hatályba.
3. Hatályát veszti az Utasítás 2. pont l) alpontjában a „szabálysértési elzárással is büntethető” szövegrész.
4. Ez az utasítás a hatálybalépését követő napon hatályát veszti.

• Tetszik
Reactions: endre and arcas