a ruházatról beszéltem, ld a nypd-s ürgék posztot.A fényhíd miatt tessék az Audinál reklamálni, adomány autó... A kép majd 10 éves, a környakú póló már nem hordható önállóan csak zubbony alatt. Elméletileg a KR-n kívül szinte mindenkinek (KMB, közrendvédelem, közlekedés) a köznapiban kéne mindig nyomni. Amit egy másik hozzászólásban hiányoltak Taser - vettek, kiosztották, használva is van de mivel mondták, hogy ugyan nem üti agyon a delikvens a delej ennek ellenére valszeg 24 órás megfigyelés lesz így ha tudják megoldják máshogy ne kelljen már őrizni a kórházban (ugyan nincs probléma a létszámmal de közben meg de)
szúrásálló-és lövedékálló mellény - VBÜ szarakodott elég sokat szakmai igény vs. VBÜ elképzelés, megvolt a szülés lett Xezer ( fele rendész fele bűnügy) a két nagy felhasználó rendész igénye elvitte volna az egész rendész készletet ezért a végek csak 100-as nagyságrendben kapnak/kaptak annak ellenére, hogy 3/4 - 1/4 lett az arány a rendész/bünűgy közt. (Egyébként ennél láttam először jelét, hogy valakinek a véleményét figyelembe veszik (a mellény legyen MOLLE rendszerű, hogy a rendőr felszerelését TASER, rádió, okos +tár, stb. elhelyzése megoldott legyen ha viseli )
A bevetési ruházat kapcsán az egységesítés miatt megy a szervek közötti adok-kapok mást szeretne a rendőrség mást a BV, mást a tűzoltóság/katasztrófavédelem (szín, anyag, szabás ) egész komoly betartásokat láttam leírva pl. szín...sajnos az anyagminta csak fekete-fehér nyomtatásban!! állt rendelkezésre így annak megváltoztatása csak X költség ellenében lehetséges, mivel már gyártásba került a szövet. (Ezt az egyik fejes írta le...amelyik érintett a gyártásban.. na aztán mivel ami legkevésbé áll rendelkezésre a pénz így aztán maradt minden....)
De egyébként a teniszpóló sem sokkal jobb
/főleg ha csinosan rózsaszínes/lilásra kifakult/