Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
...először Atlas-t akartam írni, de úgy döntöttem önző leszekNekem is egybol eszembe jutott a lehetosege
Szerintem stimmel, a 705 talán nem volt kint Budaörsön akkor.Az összes fotó a cikkben Budaörsön, a májusi honvédelmi napon készült és a még külön kiemelt mentőmellény se látszik.
Az
Az összes fotó a cikkben Budaörsön, a májusi honvédelmi napon készült és a még külön kiemelt mentőmellény se látszik.
Jelentem már itt repkednek a szomszédban csak kár hogy ennyire felhős az ég
Amíg itthon voltam nem hallottam semmit repülniMa nem repult semmi?
Ma nem repult semmi?
Kösssszzz az infót, ott leszek.Úgy néz ki, lesz némi látni való 20-án.
https://infostart.hu/belfold/2019/0...legessegeket-az-augusztus-20-i-programsorozat
50 perces légi bemutató (vízi nem lesz)
- AS 350
- Mi–8
- Mi–17
- Mi–24
- Zlin–242
- Zlin–143
- H145
- H225-höz hasonló Szlovéniából (Cougar?)
- An–26
- Airbus–319
- Falcon 7X
- Gripen, ötös kötelékben
Az
Az összes fotó a cikkben Budaörsön, a májusi honvédelmi napon készült és a még külön kiemelt mentőmellény se látszik.
Megszaporodtak, megjött az egyik Falconjet is, és egy hármas kötelék meg egy géppár-Griffmadár, jó kis hangzavar van fölöttünk!!Tököl bázis és Szigetszentmiklós légterében egymást kerülgeti a Légierő egyetlen An-26-osa és egyik A-319 gépe. Elég alacsonyan vannak és jó a megvilágítás, jól látható mindkettő.
Hoppá, megjött és beállt a körbe a második A-319 is!!Megszaporodtak, megjött az egyik Falconjet is, és egy hármas kötelék meg egy géppár-Griffmadár, jó kis hangzavar van fölöttünk!!