Nem olyat kérek én is legyen itt kirakva nekünk, hogy bele lehessen javítani.De azt akkor szigorúan “speciálba” nekem kérem
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem olyat kérek én is legyen itt kirakva nekünk, hogy bele lehessen javítani.De azt akkor szigorúan “speciálba” nekem kérem
Szerintetek milyen kerekes önjáró van a jobb alsó képen?
Szerintem a franciák CaesarjaSzerintetek milyen kerekes önjáró van a jobb alsó képen?
Az első térdeplő az belga felvarrós.Szerintem a franciák Caesarja
Igen, de a franciák is ott vannak a hadgyakorlaton szóval az egy francia caesar csak valószínű a belgák tanulják a kezelésétAz első térdeplő az belga felvarrós.
Szerintetek milyen kerekes önjáró van a jobb alsó képen?
54 darabról írnak, sejhaj.„Fehér füst” jött ki. Nagy lépés Romániának a legújabb generációs K9 Thunder tarackokkal való felszerelésében. A koreaiak minden feltételre igent mondtak
A ieșit „fum alb”. Pas mare pentru înzestrarea României cu obuziere de ultimă generație K9 Thunder. Coreenii au spus „da” tuturor condițiilor
DefenseRomania vă oferă în exclusivitate informații cu privire la achiziția de obuziere autopropulsate de 155 mm aflată în derulare pentru înzestrarea Armatei României.www.defenseromania.ro
Vajon hol tarthat az államadósságuk már. Talán 50 % felett?Raadas: felvettek most egy 4 milliard dollaros hitelt 5 es tiz eves lejarattal
Olyan 50% korul tancol, volt mikor meghaladta, volt mikor visszaesett 48,5% - re, a nemzeti bank jelentese szerint oktoberben volt 162,434 milliard euro, viszont az utolso evben 18,5 milliard euroval nott. Nem hallottam hogy az elso 18 utan jott volna meg, az ATACMS - ot emlegetik hogy mar van nekik. A hianyt a hadsereg penzebol finansziroztak ugy hogy az elkoltott osszeg a koltsegvetes 1,5 % - lett, a kihirdetett 2,5 helyett.Vajon hol tarthat az államadósságuk már. Talán 50 % felett?
Himarsból is 54 rendeltek végül is mennyi is jött már meg 18 és a többiről nagy a csend.
Biztosan felette vannak már, de ahogy a ukrajna is pénzügyileg stabil úgy a romiknál se gond hisz mindkettőt ugyan az a gazdi nyomja. Az az érdekes, hogy az ami gazdi azért a romikból annyi pénzt présel ki a fegyverekért amennyit csak tud, nem igazán tesz gesztust feléjük, hacsak nem annyit, hogy megtanítja őket a fegyverek használatára, mert egy esetleges balhénál ukri pótléknak jók lesznek. És ugye ennyivel beljebb lesznek, hogy lesz kiképzett hús és szerelő gárda szemben az ukrikkal.Olyan 50% korul tancol, volt mikor meghaladta, volt mikor visszaesett 48,5% - re, a nemzeti bank jelentese szerint oktoberben volt 162,434 milliard euro, viszont az utolso evben 18,5 milliard euroval nott. Nem hallottam hogy az elso 18 utan jott volna meg, az ATACMS - ot emlegetik hogy mar van nekik. A hianyt a hadsereg penzebol finansziroztak ugy hogy az elkoltott osszeg a koltsegvetes 1,5 % - lett, a kihirdetett 2,5 helyett.
Jaj hat nálunk piackutatás van ezerrelidén már volt 2 bejelentés románoknál, ideje lenne valamit bejelenteni itthon is
Lattam is a nyaron, hogy Schitu - ban van Radar utca, de nem tudtam hogy vannak ott spanyolok radarral.