K
kamm
Guest
Kicsit felporgetted magadat egy teljesen szubjektív okorsegen, kisoreg, úgy tűnik... sok volt a kávé?Nekem baszod mert veled ellentétben láttam jópárat meg részt is vettem páron (hazain meg külföldin egyarànt) meg veled ellentétben nem vagyok kretén..
Visszavonom korábbi véleményemet, a mémek kevésbe voltak irritálóak...
Ezt az ordenare stílust tartad meg otthonra, ahol esetleg van olyan "kretén", aki ezt eltűri neked.
(Régen sem a kulturált stílusáról volt híres a honvéd tisztikar, látom, van, ami sosem valtozik.)
Hogy a stilusodhoz passzoloan, de könnyedebb stilusban zárjam ezt a teljesen ertelmetlen kotozkodest (mert azt csinálod reggel óta): ki nem szarja le, hogy neked nem tetszik, hogy nekem nem tetszik, sőt, kommunistanak tűnik a roman sorakozó? Na ugye.

(FYI veled ellentétben én itt is lattam párat, sőt Navyt is, ahol barátom is szolgált, amit te meg szerintem sosem.)

2021es és nem Romanian army kereséssel lehet megtalálni. Összesen 17x nézték meg abból csak én 4x.
meg is lepődtek hogy b.szod még itt (román Bukaresti újság hadászati aloldalánál egy belsős saját topicban) is figyeli a kommunikációjukat egy magyar! Bizony! Mindenhol ott leszünk!