Royal Navy - Brit Királyi Haditengerészet

"A brit Királyi Haditengerészet kínos helyzetbe került, mert személyzeti hiány miatt ki kell vonnia a forgalomból két hajóját, a HMS Westminster és a HMS Argyll nevű fregattokat – írja a The Daily Telegraph.
Szóval a britek Venezuela partjaihoz küldtek egy másikat, de kettőt közben saját maguk "elsüllyesztettek". Ha egy kicsit várnak még a venézek a brit flotta legyőzi saját magát!

NATO...

• Tetszik
Reactions: jani22 and fishbed
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
GEO6WJmW8AISG4d

Bahrain kikötőjében HMS Chiddingfold beletolatott az ott horgonyzó HMS Bangor aknakeresőbe, átütve annak a hajótestét. Mivel nem acél testről van szó, a javítás igen nagy kihívást jelent. A fórumozók szerint előrébb lesz hozva a kivonása.

Nagy-Britannia hadihajóinak edzőterme van ott, ahol a szárazföldi támadó rakétáknak kellene lenniük
A 45-ös típusú rombolók pénzhiány miatt nem szerezték be a fegyvereket

Bruhahahaha!!!!!!!!!!

https://www.portfolio.hu/global/202...szeme-lattara-sult-be-a-sztarfegyveruk-670291
"Grant Shapps brit védelmi miniszter szeme láttára sült be az Egyesült Királyság csúcsfegyverének számító Trident rakéta - számolt be a The Sun."
"AZ INDÍTÁS ELSŐ FÁZISA, AZAZ A RAKÉTA SŰRÍTETT LEVEGŐVEL TÖRTÉNŐ KILÖKÉSE GONDTALANUL MEGTÖRTÉNT, A HAJTÓMŰ VISZONT NEM INDULT BE, ÍGY AZ 58 TONNÁS FEGYVER A TENGERALATTJÁRÓ MELLETT VISSZAPOTTYANT AZ ÓCEÁNBA ÉS ELSÜLLYEDT.":eek:

Létezik az, hogy a brit haditengerészet ennyire rottyon van?
Hajókat vonnak ki, mert nincs legénység, a zsír új repülőgéphordozók (egyébként szerintem a világon a legszebb ilyen típusú hajók) vagy lerobbannak, de ha nem, akkor nincs rajtuk elég repzi, leugranak Jemenhez olyan brit rakétás rombolók, amelyeken nincs bevethető cirkálórakéta, most meg a tengó mellé zupál egy Trident ismét..., ha ez így igaz, akkor szerintem ideje lenne a nevenincs brit szakértőknek a brit haderővel is foglalkozni egy kicsit.

Hajókat vonnak ki, mert nincs legénység, a zsír új repülőgéphordozók (egyébként szerintem a világon a legszebb ilyen típusú hajók) vagy lerobbannak, de ha nem, akkor nincs rajtuk elég repzi, leugranak Jemenhez olyan brit rakétás rombolók, amelyeken nincs bevethető cirkálórakéta, most meg a tengó mellé zupál egy Trident ismét..., ha ez így igaz, akkor szerintem ideje lenne a nevenincs brit szakértőknek a brit haderővel is foglalkozni egy kicsit.
Elfelejtetted a két aknaszedó összeütközèsét Bahreinben.

Ahogy Molni mondaná; egy elemből ne extrapoláljunk a végtelenbe.

Na jó, kettőből, mert már másodszorra történt ez.
Na jó, háromból, mert hajókat vonnak ki, mert nincs legénység.
Na jó, négyből, mert a zsír új repülőgép hordozók lerobbannak.
Na jó, ötből, mert nincs rajtuk elég repcsi.
Na jó, hatból, mert olyan rakétás rombolók mennek bevetésre, amelyeken nincs bevethető cirkálórakéta.
Na jó, hétből, mert két aknaszedő összeütközött Bahreinben.

Aztán lehet, hogy háborúban össze tudnák vakarni magukat, de ebben nem lehetnek biztosak, úgyhogy most nem lennék viszketős brit admirális.

Ahogy Molni mondaná; egy elemből ne extrapoláljunk a végtelenbe.

Na jó, kettőből, mert már másodszorra történt ez.
Na jó, háromból, mert hajókat vonnak ki, mert nincs legénység.
Na jó, négyből, mert a zsír új repülőgép hordozók lerobbannak.
Na jó, ötből, mert nincs rajtuk elég repcsi.
Na jó, hatból, mert olyan rakétás rombolók mennek bevetésre, amelyeken nincs bevethető cirkálórakéta.
Na jó, hétből, mert két aknaszedő összeütközött Bahreinben.

Aztán lehet, hogy háborúban össze tudnák vakarni magukat, de ebben nem lehetnek biztosak, úgyhogy most nem lennék viszketős brit admirális.
Voltak már lent párszor, és összekapták maguk. Teher alatt nő a pálma, megártott nekik a béke meg a turbánosokkal kergetőzés aszimmetrikusan.

Azèrt ilyen lent mèg nem voltak. Egy új Churchill vagy Thatcher helyett Bobo, Cameron meg az indiai.
A következő választásoknál labour fog győzni és nekik szerintem minden fontosabb lesz, mint a fegyverkezés.
Mondjuk a jó öreg Winstont, amikor az Admiralitás Első Lordja vala, jól levátoltották balfaszság miatt
Hetekig röhögtünk rajtuk, nem is olyan rég (Kuznya, tüzek, Moszkva, stb.)

UK RFA Ships to Undergo Repairs in India for the First Time...

Royal Fleet Auxiliary (RFA) ships RFA Argus and RFA Lyme Bay arrived at L&T Shipbuilding’s Kattupalli Shipyard for Assisted Maintenance Period (AMP) and Self Maintenance Period (SMP) respectively.

A Royal Navy aranykora jön el...(Nem röhög)

1970-ben, a mai napon, délelőtt 6 harangkor (1100) osztotta ki az utolsó napi rum adagot a Royal Navy :(
RIP