Szerintem meg tisztelet azoknak a sportolóknak akik készültek és kijutottak. Akármelyik országból. Egyébként vannak olyan országok, például Ausztria, Belgium, Dánia, Hollandia, Belgium stb. ahol a tömegsport miatt jobb az egészségi állapot, az élsport meg nézni, való és nem elsősorban állami pénzekből tartják el. A hányinger kerülget a gusztustalan magyar reklámok miatt, mikor túlsúlyos, szőrős bunkók ülnek a tv előtt nemzeti mezünkben és megcsináltuk, győztünk stb. fasz üvöltözéssel emelgetik a korsó sört stb. Majd meghalnak 50-60 évesen mindenféle betegségben. Nos ezt a magyar sport halála. Meg amikor Szöllősy elvtárs a Nemzeti Sportban siránkozik, hogy miért nincs aranyunk csak három ezüstünk (most nyert egyébként magyar úszó, tehát megvan a propaganda arany). Az érmeket a sportolók nyerik saját teljesítményük alapján, amit edzők stb. segítenek. Ami fontos lenne, hogy a "nép" ne zabáljon szar dolgokat és sportoljon. No azt meg nem az olimpia vagy az élsport miatt van. Ami még iritál, a Honvédség sportszázada. A honvédség nem ezért van, és nem erre kéne költeni a honvédelem pénzét (ami miatt éppen a külföldi tulajdonú társaságokat mint védelmi hozzájárulá sarcolják. uff én beszéltem. Egyébként meg legyünk büszkék a sportolókra.