Sport

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 867
26 796
113
a 25-ös útvonal
0c23d

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 867
26 796
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 401
83 561
113

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 867
26 796
113

461513722_18462040399051252_4485046281146131286_n.jpg

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 713
37 306
113
F

Filter

Guest

Elindult a Vendée Globe 2024 vitorlàsverseny.
10 -ik alkalommal rendezik meg a földkörüli vitorlàs futamot.
40 navigàtor indul, hogy teljesen egyedül körbevitorlàzza a földet.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 512
61 741
113
Vicces amikor azt hiszik, hogy egy boxoló nem tud rúgni....

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 134
9 710
113
Nem kifejezetten sport, de itt talán jobb helyen van, mint a beszélgetőben:

[...]A kerek sorszámmal ellátott jelvény tulajdonosa Kozma Zoltán lett, aki 2022 és 2024 között gyalogolta végig az Országos Kéktúra útvonalát. Az ünnepi átadóra a Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) irodájában került sor, az oklevelet és kitűzőt Tassy Márk, az MTSZ igazgatója adta át. Zoltán az édesanyjával, Kozma Jánosné Piroskával teljesítette a túramozgalmat, aki a 9999. sorszámú jelvény tulajdonosa lett, így ketten együtt vették át az elismeréseket.[...]

[...] Horváth József (1918-1991) volt, aki a Lokomotív Turista Egyesület tagjaként 1952-ben 3 hónap alatt elsőként járta végig az Országos Kéktúra útvonalát, és lett az 1. számú kéktúra-igazolvány tulajdonosa. [...]

F

Filter

Guest

Ùjra sikerült legyőzni Ùj Zéland rugby vàlogatottjàt 30-29re.
A Francia rigby vàlogatott menetel a történelmi győzelem felé.
( Harmadszor is bajnokok szeretnének lenni.)

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 867
26 796
113

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 708
13 319
113
A 0-6-ról Mexikó 1986 Magyar -Szovjetunió jut mindig az eszembe.
Előtte való nap égtem le. A Főiskolán nem győztem a zuhany alá rohangálni. Az egyik szakasztársam meg mondta, hogy nem érdemes sietnem, mert nem állunk jól a szovjetek ellen. Jól elküldtem a francba, hogy nem érdekel a mérkőzés. Utána hosszú évekig nem is néztem focimeccset.
Az első gól után kikapcsoltam a tévét. (Amúgy sem érdekelt soha a foci)
Reggel mentem középsuliba. A buszon nem láttam újságot, nem hallottam beszélgetést, s nem hallgatta a buszsofőr sem hangosan a rádiót.

Beértem az osztályba és kérdeztem a többieket a végeredményről.
Amíg nem dugtak az orrom elé egy újságot, addig nem hittem nekik...

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 189
14 433
113
.

Ha esetleg valakinek kétségei voltak a Ponyvaregény profi-boxos része után is a "műfaj" hátteréről, annak javasolta ez a cikk:

...és annak igazoló videója:

.

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
4 719
17 501
113

Van itt több mint 10 Daru..
20241126-141518.jpg

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 867
26 796
113